Es uzzināju, kā kalpones noslauka putekļus, lai tie nebūtu jāslauka katru dienu. Izmēģināju, aizmirsu par putekļiem mājā

Es tikko vakar uzkopu, un uz horizontālām virsmām un gaisā atkal ir putekļi. It īpaši, ja spīd saule. Tātad, kas man jādara? Vai man atkal jāņem lupata un sākt tīrīt?

Ar šo problēmu saskaras liels skaits mājsaimnieču. Protams, no putekļiem atbrīvoties ir pilnīgi neiespējami, taču tīrīšanas reižu samazināšana ir pilnīgi iespējama.

Viena no šīm metodēm ir īpašu putekļu noņemšanas līdzekļu iegāde. Rezultāts ir lielisks, taču cenu diapazons ir augsts, un ne visi to var atļauties.

Pagājušajā gadā mēs ar vīru devāmies nelielā ceļojumā un nedēļu palikām viesnīcā. Šajā laikā istabene pāris reizes ienāca, notīrīja, bet nekad nepieskārās virsmām. Precīzāk, tos nevajadzēja slaucīt, jo nebija putekļu. Mani ļoti interesēja jautājums “kādu brīnumproduktu viņi izmanto?”

Ieraugot istabeni, es sāku ar viņu dialogu. Tāpēc viņa man pastāstīja, cik viegli ir atbrīvoties no putekļiem.

Pirmkārt, jums jāievēro vairāki noteikumi:

Novietojiet paklāju pie durvīm. Mēs nesam daudz putekļu no ielas, tāpēc ir vērts sākt no gaiteņa.
Tīri matrači, spilveni, segas. Izvēlieties gultas veļu no kokvilnas, lina vai satīna. Tie ir viegli kopjami audumi, kas neuzkrāj putekļus un ir viegli kopjami.
Notīriet paklājus, mēbeles un aizkarus.
Tīriet no augšas uz leju un atveriet logus, lai putekļi varētu izplūst ārpusē, nevis pārvietoties uz citām virsmām.
Bieži noslaukiet grīdu. Ir mazāk putekļu un ir vieglāk elpot.

Lasi vēl: Mēs pilnībā aizmirsām par odiem un mušiņām. Vienkāršs triks, kas palīdzēja no tiem vienreiz un uz visiem laikiem atbrīvoties

Veikalos iegādātos putekļu tīrītājus nomainām pret paštaisītajiem.

Lai to izdarītu, pievienojiet 200 ml ābolu sidra etiķa 1 litram silta ūdens. Var lietot parasto, bet ābolam ir patīkams aromāts.

Ielejiet kompozīciju traukā ar smidzināšanas pudeli, uzklājiet to uz virsmas un noslaukiet ar tīru drānu.

2. Var arī paņemt 3 litrus ūdens un pievienot 1 ēd.k. glicerīns un 1 ēd.k. sāls. Noslaukām virsmas un grīdas. Rezultāts ir lielisks, māja jūtas tīra.

3. Un ātrākais variants bez problēmām ir antistatisks. Jums vajadzētu to izsmidzināt uz virsmas un berzēt. Putekļi uzkrāsies daudz lēnāk.

Lasi vēl: Es būtu sēdējusi bez gurķiem, ja vien vīramāte man nebūtu nejauši parādījusi zīmīti no vecas dārza grāmatas. Dalīšanās ar noslēpumu

Šīs ir vienkāršas un diezgan pieejamas metodes, kuras var izmantot tīrīšanā. Un pats galvenais, videi draudzīgs un lēts.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment