Es uzzināju noslēpumu, kā pavāri Holandē padara kartupeļu biezeni daudz garšīgāku. Es to atkārtoju mājās un dalos

 

Tad uzkarsē pannu, ielej vienu ēdamkaroti augu eļļas un pievieno 70-80 gramus sviesta.

Pētersīļus pārnesiet uz pannu un cepiet 5-6 minūtes, laiku pa laikam maisot.

Kad dārzeņi ir izvārīti, noteciniet ūdeni un ļaujiet tiem nedaudz atdzist. Tad es to pievienoju dārzeņiem:

sāli pēc garšas
melnie pipari pēc garšas
20% krējuma – 80 ml.
apceptie pētersīļi

Tad samīcīt biezenī, es to daru ar parastu smalcinātāju.

Visu kārtīgi samaisiet un pasniedziet. Izrādās, ka tā ir ļoti garšīga piedeva.

Lasi vēl: Kabaču “Ligzdas”: es mainu sastāvu atkarībā no tā, kas man ir ledusskapī (gatavoju brokastīs, kad jau apnikušas kabaču pankūkas)

Kopumā holandieši gatavo ar dažādām piedevām: jebkādiem dārzeņiem, ceptām desiņām, sardelēm un pat augļiem, bet man tas jau ir eksotika.

Leave a Comment