Tad uzkarsē pannu, ielej vienu ēdamkaroti augu eļļas un pievieno 70-80 gramus sviesta.
Pētersīļus pārnesiet uz pannu un cepiet 5-6 minūtes, laiku pa laikam maisot.
Kad dārzeņi ir izvārīti, noteciniet ūdeni un ļaujiet tiem nedaudz atdzist. Tad es to pievienoju dārzeņiem:
sāli pēc garšas
melnie pipari pēc garšas
20% krējuma – 80 ml.
apceptie pētersīļi
Tad samīcīt biezenī, es to daru ar parastu smalcinātāju.
VIDEO:
Visu kārtīgi samaisiet un pasniedziet. Izrādās, ka tā ir ļoti garšīga piedeva.
Lasi vēl: Kabaču “Ligzdas”: es mainu sastāvu atkarībā no tā, kas man ir ledusskapī (gatavoju brokastīs, kad jau apnikušas kabaču pankūkas)
Kopumā holandieši gatavo ar dažādām piedevām: jebkādiem dārzeņiem, ceptām desiņām, sardelēm un pat augļiem, bet man tas jau ir eksotika.
Tevi noteikti interesēs
- Es redzēju Rīgā sievieti, kura atgrieza kleitu atpakaļ veikalam, ko bija valkājusi vakar fotosesijā – piegāju noskaidrot kāpēc viņa tā dara
- 6 Ķīniešu zodiaka zemes piesaista īpasi lielu veiksmi un labklājību 2025. gada 4. decembrī
- 4 mēnešos dzimušajiem lemts gūt lielus panākumus, saskaņā ar ekspertu teikto
- Abi putni bieži sastopami Latvijas dabā, tomēr līdzīgs tiem ir tikai izskats: eksperti pastāsta, cik ļoti patiesībā atšķiras zīlītes un svilpji
- “Man 9 gadus nav bijusi sieviete!” – Meitenes darbā man sarunāja tikšanos ar kolēģi (54), bet es nevarēju iedomāties, kā tas beigsies
- Kurā vecumā vīrieti pārstāj interesēt pat viņa paša laulātā draudzene: specialists no Jelgavas atklāj negaidīto patiesību











