Tagad “pildījums”. Noteikti ir zaļie sīpoli un viena vārīta ola, smalki sagriezta.
Un fileja. Jāapcep tikai vista! Šeit esmu izcepusi vistas fileju.
Lasi vēl: Šajos salātos, kas pagatavoti īpašā veidā, gurķi saglabās savu svaigo garšu. Nevāru, nesterilizēju
Es to sagriezu mazos gabaliņos.
Pievienojiet bļodā un samaisiet. Mīklai nevajadzētu būt šķidrai! Tam nevajadzētu pilēt no karotes, bet gan “nokrist” (iespējams, tā to var nosaukt).
Ja pēkšņi mīkla ir nedaudz šķidra, pievienoju vēl miltus.
Ar karoti lieku mīklu pannā ar sakarsētu eļļu un apcepu no abām pusēm līdz skaisti zeltaini brūnai garoziņai. Tas ir svarīgi! Siltumam jābūt vidējam (manējais ir 10 no 14)! Pretējā gadījumā pankūkas neizcepsies un piedegs.
Gatavās pankūkas liek uz papīra dvieļa. No norādītā sastāvdaļu daudzuma sanāk 15-16 gabali.
Gatavas. Ļoti garšīgi! Ļoti!
Sastāvdaļas:
• Vistas fileja (cepta) – 150 g
• Ola – 1 gab.
• Sāls – 0,5 tējk.
• Cukurs – 1 ēd.k.
• Kefīrs – 350 ml
• Milti – 170-190 g
• Soda – 1 tējk.
• Zaļie sīpoli
• Vārīta ola – 1 gab.
Lasi vēl: Kaķu nakts dzīve: kas īsti notiek, kamēr jūs guļat
Īpaši ar skābo krējumu.
Tevi noteikti interesēs
- 3 frāzes, no kurām baidās visi likumsargi un uz ceļa ātri jūs palaiž vaļā – vai šādi triki tiešām pastāv, vai arī šie visi ir mīti no internetaby Sandra Vīgante
- Es tikai tagad uzzināju, kāpēc mans vīrs katru dienu aptin savu bankas karti ar folijuby Sandra Vīgante
- Cik ilgi var darbināt auto motoru tukšgaitā bez sekām: mehāniķa atbildeby Rinalds Bergmanis