Tagad “pildījums”. Noteikti ir zaļie sīpoli un viena vārīta ola, smalki sagriezta.
Un fileja. Jāapcep tikai vista! Šeit esmu izcepusi vistas fileju.
Lasi vēl: Šajos salātos, kas pagatavoti īpašā veidā, gurķi saglabās savu svaigo garšu. Nevāru, nesterilizēju
Es to sagriezu mazos gabaliņos.
Pievienojiet bļodā un samaisiet. Mīklai nevajadzētu būt šķidrai! Tam nevajadzētu pilēt no karotes, bet gan “nokrist” (iespējams, tā to var nosaukt).
Ja pēkšņi mīkla ir nedaudz šķidra, pievienoju vēl miltus.
Ar karoti lieku mīklu pannā ar sakarsētu eļļu un apcepu no abām pusēm līdz skaisti zeltaini brūnai garoziņai. Tas ir svarīgi! Siltumam jābūt vidējam (manējais ir 10 no 14)! Pretējā gadījumā pankūkas neizcepsies un piedegs.
Gatavās pankūkas liek uz papīra dvieļa. No norādītā sastāvdaļu daudzuma sanāk 15-16 gabali.
Gatavas. Ļoti garšīgi! Ļoti!
Sastāvdaļas:
• Vistas fileja (cepta) – 150 g
• Ola – 1 gab.
• Sāls – 0,5 tējk.
• Cukurs – 1 ēd.k.
• Kefīrs – 350 ml
• Milti – 170-190 g
• Soda – 1 tējk.
• Zaļie sīpoli
• Vārīta ola – 1 gab.
Lasi vēl: Kaķu nakts dzīve: kas īsti notiek, kamēr jūs guļat
Īpaši ar skābo krējumu.