Tādus pelmeņus nebūsiet tik tiešām ēduši un tagad dalos ar šo recepti. Viena no galvenajām sastāvdaļām šajā ēdienā, bez pašiem peļmeņiem ir sīpols.
Cepti sīpoli un sautēti pelmeņi ir tik gards salikums, jo: Garšas harmonija – saldenie, karamelizētie sīpoli perfekti papildina sulīgos, mīkstos pelmeņus. Umami spēks – gaļas (vai cita pildījuma) sulīgums un sīpolu bagātīgā garša rada dziļu, piepildītu garšu buķeti.
Lasi arī: Belaši ar bērnības garšu – pavisam vienkārša recepte
Sautēti pelmeņi paliek īpaši maigi, un kopā ar sīpoliem tie izkūst mutē. Ceptu sīpolu smarža ir neatvairāma un piešķir ēdienam mājīgumu. Vienkārši un sātīgi – ideāls komforta ēdiens, kas neprasa daudz sastāvdaļu, bet sniedz maksimālu garšu baudījumu.
Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās
Pagatavošanas recepte:
Sasmalciniet smalki vienu sīpolu un 1 minūti apcepiet augu eļļā.
Vienkārši pagatavojams kausētais siers mājās – gatavs 10 minūtēs
Sarīvē vienu burkānu un kopā ar sīpolu 3 minūtes apcep pannā.
Tālāk seko solis, kas ir ļoti svarīgs, lai veidojas pilnīga garša!
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Latviešu aktieris Rūdolfs Plēpis atklāti pasaka, ko domā par to, ka bērnus uzaudzina omītes, nevis paši vecākiby Laura Tiltiņa
- Lielākie meli, kuriem arī latviešu sievietes tic pēc 60 gadu vecumaby Sandra Vīgante
- “Tas ir TOP zieds visos dārzos Latvijā”: starp 200 peonijām noskaidrota visskaistākā peonija (+ VIDEO)by Laura Andersone