Es vairs nevāru un necepu pelmeņus, bet gatavoju tos pēc vecmāmiņas receptes. Pareizi sakot pelmeņi pannā

Tādus pelmeņus nebūsiet tik tiešām ēduši, dalos.

Sastāvdaļas:

1 iepakojums pelmeņu (900 gr).

Sīpols – 1 gab.

Burkāni – 1 gab.

Kartupeļi – 1 gab.

Tomātu pasta – 2 ēd.k.

Ķiploki – 1 daiviņa

Sāls

Lauru lapa

Ūdens

Pagatavošanas recepte:

Sasmalciniet smalki vienu sīpolu un 1 minūti apcepiet augu eļļā.

Sarīvē vienu burkānu un kopā ar sīpolu 3 minūtes apcep pannā.

Reti kurš šo zina! Kāpēc dārzs bez saulespuķēm nav dārzs: dārzniece atklāj šo ziedu neticamās spējas

Sagrieziet vienu kartupeli salmiņos un ievietojiet pannā, cepiet 1 minūti.

Pievieno pāris ēdamkarotes tomātu pastas, sāli, lauru lapu, saspiestu ķiploku un 1,5 litrus ūdens un ieliek 1 kg pelmeņu iepakojumu.

30.augustā mūsu senči ticēja, ka ir iespēja redzēt pareģojošus sapņus, bet tomēr ir jāizvairās no šīm lietām visas dienas garumā!

Lasi vēl: Cik tālu skudru var aiznest no skudru pūžņa? Var aiznest kilometriem tālu, bet mēs to neiesakām. Lūk, kāpēc

Aizver ar vāku un sautē, līdz pelmeņi ir gatavi, 15-20 minūtes.

Pasniedz vakariņās. tas ir ļoti sirsnīgs un garšīgs!

Kā viegli iemācīt bērnam reizināšanu un skaitīšanu. Šis paņēmiens izrādījās efektīvs manam bērnam!

Labu apetīti!

Leave a Comment