Esat uzmanīgi! Meitenīte sūdzējās par kņudēšanu acīs, bet lieta bija nopietnāka!

eye lices

Kāda ķīniešu meitenīte nepārtraukti sūdzējās saviem vecākiem par kņudēšanu aci apvidū. Šķita, ka tas nekad nerimstas, bet neviens nespēja viņai palīdzēt.

Mazā meitenīte nespēja ne īsti gulēt, ne koncentrēties uz veicamajiem ikdienas darbiem, jo kņudēšana sāka ietekmēt arī viņas spēju ilgstoši turēt acis vaļā. Kas meitenītei kaiš?

Centrālais Eiropas ziņu dienests ziņoja par radušos situāciju ar 4 gadus veco, aziātu izcelsmes meitenīti, Dandanu. Meitenīte sūdzējās par niezi acīs, kā arī tā radās konstants apsārtums, kas ne mirkli nezuda pat ar medikamentu palīdzību.

Viņas māte bija izmisusi, jo nespēja saprast, kas rada šīs problēmas ar meitenītes acīm. Atbilde tika rasta, kad Dandana tika nogādāta slimnīcā, lai ārsti varētu pateikt niezes iemeslu.

“Es pārbaudīju meitenītes acis un tad es pamanīju melnu un lipīgu substanci pie skropstu saknēm,” stāsta Liu Zaošengs, oftalmoloģijas speciālists, kurš apskatīja Dandanu. “Pēc tālākas un sīkākas izpētes, es atklāju, ka meitenītes skropstās ir iemeties parazīts- skropstu utis. Bija atrodami gan paši radījumi, gan to izdalījumi. Tas bija tas, kas radīja izsitumus un niezi.”

Lasi arī: Pēc 20 gadiem atradās meitene, kas 1999. gadā pazuda Baltkrievijā

Ārsti izņēma visas meitenītes skropstas, dezinficēja actiņas un atļaujot tām atgūties pēc pārdzīvotās procedūras. Liu apgalvo, ka šāda situācija varēja būt radusies, tāpēc ka meitenītes drēbes un gultas veļa netika pietiekami bieži mainīta.

Avots: trendingstylist.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment