Esi ūdens drošs ar šo nopietno ekipējumu!

raincoat2

Stilīgie lietusmēteļi

Atmet domu par kaut kādu mistisku lietusmēteli, kurš atgādina iepirkumu maisiņu, tikai lielākā izmērā! Tagad lietusmēteļi ir ienākuši arī modes industrijā. Praktiski un pat eleganti lietusmēteļi nāk no Stokholmas, Zviedrijā. Dizaineris Alexander Stutterheim aizguva savu lietusmēteļu ideju no vectēva 60to gadu lietusmēteļa. Tie izskatās stilīgi un lieliski kalpo, nesatraucoties par slapjumu, kas ir apkārt.

umbrella

Nopērc kārtīgu lietussargu

Nu jāpieliek punkts it kā ekonomisku lietussargu pirkšanai. Tie izskatās ne visai labi un ļoti ātri saplīst. Ir vērts samaksāt lielāku naudas summu, bet iegādāties stingru, lielu lietussargu, zem kura tev nebūtu kauns aicināt paslēpties no lietus kādu dāmu. Garie lietussargi pārnēsāšanai ir mazliet neērtāki, bet tie izskatās elegantāk un tie kalpo ilgāk, jo tiem ir labāks un stingrāks stiprinājums. Un pievērs uzmanību audumam, izvēlies to, tā pat kā tu to dari jebkuram apģērba gabalam- pataustot un sajūtot tā struktūru.

backpack

Padomā arī par savu somu

Mugursomas pēdējās sezonās ir kļuvušas ļoti populāras. Tas ir pateicoties tādiem modes zīmoliem kā Lanvin un Givenchy, darinot tās no ekskluzīviem materiāliem un iznesot tās ielās un pat biznesa vidē, nevis atstājot tās bērnu laukumiņā. Somas ir ļoti ērtas, ļauj tev vieglāk un mugurai draudzīgāk pārnēsāt priekšmetus, kā arī ļauj rokām vaļu brīvi darīt citas lietas. Pie tam, ir atrodamas elegantas somas, kuras ir radītas no ūdens izturīga materiāla, radot praktiskumu un saglabājot stilīgumu.

Avots: menshealth.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment