Esmu gatava lasīt gurķus līdz novembrim: jau jūnijā dodu tiem labāko mēslojumu (tikai 2 sastāvdaļas un raža spaiņiem garantēta)

Vai jūs arī domājat, ka jūsu pašu audzētie gurķi ir daudzkārt garšīgāki par veikalā nopērkamajiem? Tad šis raksts noteikti ir priekš jums! Un, ja jūs joprojām vēlaties novākt stabilu ražu visu vasaru un gandrīz visu rudeni, tad droši izmantojiet labāko mēslojumu tieši tagad.

Labdien, vasaras iedzīvotāji! Es dalīšos ar jums, iespējams, vienu no visefektīvākajiem mēslošanas līdzekļiem gurķiem. Un lai nepalaistu garām jaunus padomus.

Lai iegūtu bagātīgu un stabilu gurķu ražu līdz salnām, jums jāzina vairākas lauksaimniecības tehnikas. Bet mēslošana arī spēlē lielu lomu labas ražas veidošanā.

Daudzi dārznieki uzskata, ka šis mēslojums ir vislabākais gurķiem. Es pati viņu vienkārši dievinu. To var izmantot visos gurķu augšanas posmos. Tas pat nav iespējams, bet tas ir vienkārši nepieciešams! Un tāpēc.

Mana vecmāmiņa padalījās ar sodas, sinepju un rauga lietošanu dārzā, kas palīdz nosargāt un iegūt lielisku ražu

Gurķu barošanas priekšrocības

Pirmkārt, tas lieliski baro augus. Un gurķiem, kā mēs zinām, pastāvīgi ir nepieciešams uzturs.

Otrkārt, mēslošanai ir ārstn***iska iedarbība uz augsni un uzlabojas tās mikroflora. Pateicoties tam, augsnē attīstās daudzas labvēlīgas baktē***as un mikroorganismi. Tas viss palīdz gurķiem labāk augt.

Lasi vēl: “Skudras ir izbēgušas un vairs nenāks.” Pusaizmirsta PSRS metode, kā uz ilgu laiku atbrīvoties no kaitīgām skudrām

Treškārt, šim dabiskajam mēslojumam zināmā mērā ir arī ārstnieciska iedarbība. Pareizāk sakot, nevis ārstnieciski, bet profilaktiski. Tāpēc gurķi ilgāk paliek zaļi. Un augļu periods ilgst līdz vēlam rudenim.

Un to ir viegli pagatavot. Nepieciešamas tikai 2 dabīgas sastāvdaļas. Starp citu, mēslojums cenas ziņā ir viens no ienesīgākajiem. Tagad es jums visu pastāstīšu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk un uzzinātu precīzu recepti

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment