Euro NCAP piecu zvaigžņu vērtējums Opel Crossland X

Riselsheima. Balstoties uz labu novērtējumu četrās drošības kategorijās – pieaugušo pasažieru aizsardzībā, bērnu pasažieru aizsardzībā, gājēju aizsardzībā un drošības palīdzības sistēmās – Euro NCAP savos publicētajos jaunākajos drošības vērtējumos piešķīra B segmenta krosoveram Opel Crossland X maksimāli iespējamās piecas zvaigznes. Crossland X īpaši labi izturēja sānu triecienu testus, kur tas ieguva maksimālo punktu skaitu gan pieaugušo, gan bērnu aizsardzībā.

Papildus standartā pieejamajam drošības aprīkojumam, piemēram, vadītāja miegainības brīdinājumam un joslu šķērsošanas brīdinājumam, Opel Crossland X piedāvā arī papildu aprīkojumu, lai nodrošinātu vēl lielāku braukšanas drošību: priekšējās sadursmes brīdinājuma sistēma ar gājēju atpazīšanu un automātisko avārijas bremzēšanu, vadītāja miegainības noteikšanas sistēma, augstākā līmeņa pilns LED apgaismojums, 180 grādu aizmugures skata kamera un sānu aklā punktā brīdinājuma signāls ir tikai daži piemēri.

Ar tīra dizaina un kompakto ārpusi un īpaši plašo un universālo iekšpusi, ar modernu divtoņu krāsojumu un izsmalcinātu SUV izskatu, kopš pārdošana uzsākšanas martā, Opel Crossland X jau ir pārliecinājis vairāk nekā 70 000 klientu visā Eiropā.

Kopš Opel Crossland X pārdošanas uzsākšanas martā, tā tīrais, kompaktais dizains, īpaši plašais un universālais salons, modernais divtoņu krāsojums un izsmalcinātais SUV izskats jau ir pārliecinājis vairāk nekā 70 000 klientu visā Eiropā.

Rakstu iesaka: 

Avots: opel.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment