Šim ēdienam ir tikai plusi. Tas tiek pagatavots ļoti vienkārši un ātri, tas ir veselīgs (bez cepšanas), tam uzreiz pievieno piedevu, produkti ir vienkārši, tas izskatās skaisti, un ēdiena garša ir lieliska.
Es parādīšu brīnišķīgu, ļoti vienkāršu veidu, kā tās pagatavot uz pannas. Ezīši iznāk mīļi, apetīti rosinoši un ļoti, ļoti garšīgi.
Porcijas: 11 gab.
Pagatavošanas laiks 20 minūtes Gatavošanas laiks 30 minūtes.
Precīzas sastāvdaļas un to daudzumu atradīsi raksta beigās!
Gatavošana:
1. Var izmantot jebkuru malto gaļu pēc garšas (man ir cūkgaļa). Sāli un piparus, pievieno sasmalcinātu sīpolu (1 gabaliņu) un labi samaisa.
2. Mēs gatavosim ežus sautētus, bet bez īpaša aprīkojuma. Šim nolūkam lieliski noder dārzeņu “spilvens”. Pannā ielejam eļļu, pievienojam sasmalcinātu sīpolu, veselas ķiploka daiviņas, sāli un piparus.
3. Sagrieziet burkānus plānās ripiņās.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Mūsu virtuves skapji vienmēr ir nevainojami tīri, nekādu tauku, netīrumu un lipīgo slāņu – viegls veids, ātri tos nomazgātby Jeļena Kuzmenko
- Kaķu superspējas: 8 lietas, ko jūs, visticamāk, nezinājāt par savu mīluliby Laura Blūma
- Noskatījos, noklausījos. Izcili! Populārais dziedātājs Ainars Mielavs paziņo, kurš mākslinieks, viņaprāt, uzvarēs šī gada “Eirovīzijā”by Laura Blūma