Eži uz dārzeņu spilvena (viegli pagatavojami, garšīgi un skaisti)

4. Sagrieziet tomātus nelielās šķēlītēs, sagrieziet papriku šķēlītēs un pievienojiet pannai. Apkaisiet ar sāli un pipariem. Dārzeņu spilvens ir gatavs. Ielej 200 ml ūdens.

5. No sagatavotās maltas gaļas pagatavojiet kotletes (11 gabaliņus) un liekiet (apviļājiet)  tās uz rīsiem.

Lasi vēl: Neticami pasakains rudens: ķīniešu prognoze stāsta, kādus pārsteigumus liktenis 2024. gada septembrī ir sagatavojis katrai zīmei

Rīsi ir iepriekš nomazgāti un nedaudz izžāvēti.

6. Apviļājiet kotletes rīsos.

7. Pievienojiet kotletes pannā. Ja ir palikuši rīsi, ievietojiet tos starp kotletēm (man to ir nedaudz palicis). Aizklājiet ar vāku un pēc vārīšanas vāriet uz lēnas uguns 30 minūtes. Neatveriet vāku.

8. Rīsi pakāpeniski tiek tvaicēti, iztaisnoti un veido skaistas cepurītes (ezīšus). Ēdiens izskatās skaisti. Apakšā nav šķidruma, gaļas bumbiņas ir mīkstas iekšpusē, un dārzeņi ir ļoti garšīgi.

9. Liekat ežus uz šķīvja, pievieno tiem dārzeņus no apakšas un tūlīt pasniedz. Skaists skats, brīnišķīga garša, vienkārši brīnišķīgs ēdiens.

Lasi vēl: Likteņa pirksts norādīja uz viņiem: No 30. augusta šie cilvēki saņems naudu un laimi – viņiem būs laiks paķert Veiksmi aiz astes

Sastāvdaļas:

600 g maltas gaļas (cūkgaļas)
150 g rīsu
2 sīpoli
2 gab. tomāti
1 gab. burkāni
1/2 gab. saldo piparu
6 ķiploka daiviņas
1 ēd.k. augu eļļas
malti pipari pēc garšas
sāls pēc garšas

Labu apetīti!!!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment