Fantastiski īsie matu griezumi sievietēm virs 45 gadiem (Foto)

Neatkarīgi no tā, cik gadus sievietei ir, komplimenti vienmēr ir gaidīti. Mūsdienu sievietei vecums pasē nav tik svarīgs kā viņas pašsajūta. Modes un skaistuma industrija ir guvusi lielus panākumus, un robežas ir kļuvušas neskaidras.

 

 

Ir tikai jāuzdrošinās un nebaidoties jāeksperimentē, jo tieši tā var kardināli mainīt savu tēlu vai piešķirt tam īpašu odziņu.

 

Īsie matu griezumi sievietēm, kurām pāri 50

Matu griezums spēlē nozīmīgu lomu tēla veidošanā. Sievietes šajā vecumā bieži nepievērš tam lielu uzmanību, mēģinot tikai piekrāsot sirmos matus vai pat neuztraucoties par to. Dažām garo matu kopšana kļūst par apgrūtinājumu, un sirmā bize vairs neizskatās tik iespaidīga kā agrāk.

Izmisumam nav vietas, jo ir daudz profesionāļu, kas ar prieku rūpēsies par taviem matiem. Šodien pastāstīsim par īsajiem matu griezumiem, kas izskatās ļoti stilīgi un sievišķīgi.

 

Īss asimetrisks griezums kombinācijā ar modernu krāsojumu izskatīsies lieliski. Tas ir viegli kopjams un sakārtojams, īpaši, ja mati ir taisni. Ja mati ir viļņaini, būs nepieciešams izmantot matu taisnotāju.

Starp citu, īsie matu griezumi, īpaši ar izskūtiem deniņiem, ievērojami pagarina kaklu. Piksi griezums būs lieliska izvēle drosmīgām sievietēm, kuras nebaidās eksperimentēt. Sievietēm ar plāniem matiem šis griezums būs īsts atklājums.

Ej uz nākamo lapu un aplūko vēlvienu matu griezumu un  fotogrāfijas!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment