Fantastiski īsie matu griezumi sievietēm virs 45 gadiem (Foto)

Tādu griezumu būs jāveido ar matu putām vai speciālām fiksējošām matu želejām. Ja izvēlēsies piksi griezumu, varēsi arī nokrāsot matus modernā metāliskā tonī, kas ļaus tavam sirmumam vizuļot saules staros.

Vienkrāsains matu krāsojums dažkārt piešķir vēl pāris gadus, tāpēc no melnas krāsas labāk atteikties pavisam. Ja nevēlies kardinālas pārmaiņas, tēlu var atsvaidzināt ar siltiem tumšiem toņiem.

Bobs ir viens no populārākajiem un universālākajiem matu griezumiem. Tas izskatās labi uz visām galvas formām. Mati uz pieres mazina sejas stūrainību un piešķir tēlam romantisku un noslēpumainu izskatu.

Boba griezumam nav nepieciešama īpaša kārtošana. Pat ja mati ir sprogojuši, nav nepieciešams tos taisnot, jo izspūruši mati ir modē.

Kreatīvie īsie matu griezumi ir lieliski, bet klasisks griezums derēs visiem vecumiem. Klasika vienmēr ir uzticama izvēle.

Sākumā tas var šķist neierasti, bet šos griezumus ir viegli kopt un sakārtot, un komplimenti no apkārtējiem ir garantēti. Galvenais ir justies komfortabli. Modes tendences mainās un ātri izgaist, bet tavs stils ir unikāls. Ļauj sev paspīdēt!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment