Fantastisks mēslojums gurķiem vasarā: nespēju savākt visu ražu

 

Kā vislabāk barot gurķus jūlijā? Daudziem šis jautājums ir aktuāls. Jūlijā gurķi sasniedz savu augstāko ražas punktu, un, lai nodrošinātu bagātīgu ražu, nepieciešama pareiza barošana.

Gurķiem, tāpat kā citiem augiem, nepieciešama pareiza barošana, lai nodrošinātu veselīgu augšanu, augstu ražību un kvalitatīvus augļus. Pareiza barošana nodrošina augam nepieciešamos barības elementus un mikroelementus, kas veicina vairākus būtiskus procesus:

Barības vielas, piemēram, slāpeklis, fosfors un kālijs, ir būtiskas augu šūnu dalīšanās, fotosintēzes un enerģijas pārneses procesos. Pareiza uztura nodrošina spēcīgu un veselīgu augu attīstību.

Kālijs ir īpaši svarīgs augļu veidošanās un nogatavināšanas procesā, jo tas veicina cukuru un citu barības vielu pārvietošanu augā. Bez pietiekama kālija līmeņa augļi var būt mazāk saldi un ar sliktāku garšu.

 

Augiem, kuri saņem visus nepieciešamos barības elementus, ir lielāka ražība. Tas ir svarīgi gan mājas dārzu audzētājiem, gan komerciāliem audzētājiem.

Pareiza augu barošana palīdz saglabāt un uzlabot augsnes veselību, nodrošinot, ka augsne netiek izsīkota no būtiskām barības vielām.

 

Pašu rokām taisīts superīgais Jāņu siers; ies pie dūšas ikvienam līgotājam un prasīs vēl

Gurķiem ir savas īpatnības, tāpēc mēslošanai nepieciešama rūpīga pieeja. Šajā rakstā es dalīšos ar savu metodi, kā es baroju gurķus jūlijā.

Viens no galvenajiem mēslošanas līdzekļiem, ko lietoju jūlijā, ir pelni. Es tos uzklāju divas reizes ar divu nedēļu intervālu. Pelni ir dabīgs mēslojums, kas satur svarīgus makro un mikroelementus, piemēram, kāliju, magniju, kalciju un fosforu.

Pelni veicina labvēlīgo baktēriju augšanu augsnē un nedaudz samazina tās skābumu. Es tos izkaisu augu sakņu zonā, aptuveni 3 ēdamkarotes uz katru kvadrātmetru dobes. Tas palīdz aizsargāt augus no sli*īb*m.

 

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 57%

0%

Tomēr tas vēl nav viss. Ir vēl viens svarīgāks faktors. Tāpat būtiski ir arī tas, kā tiek izmantota konkrētā metode.

Lasi vēl: Kraukšķīgie kabaču “pirkstiņi” bez eļļas; pazūd vienā mirklī – visi ģimenes locekļi bija sajūsmā

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk un uzzinātu visas detaļas

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment