Fiksā kabaču uzkoda 10 minūtēs, bez cepšanas. Vīrs un bērni slavē un prasa papildporciju

Nav iespējams iedomāties vasaras ēdienkarti bez garšīgajiem un veselīgajiem kabačiem, no kuriem var pagatavot milzīgu skaitu ēdienu visai ģimenei.

Ja meklē jaunu un oriģinālu gardumu, ko pievienot savai pavārgrāmatai, noteikti izmēģini šo kraukšķīgo un apetīti rosinošo kabaču uzkodu, kuras pagatavošana aizņem mazāk nekā 10 minūtes.

Viss, kas tev jādara, ir sagriezt, sasmalcināt, salikt traukā un sajaukt, termiska apstrāde nav nepieciešama!

Kabačiem ir mīksta miza un mīksta mīkstums, kas ļauj tos ātri pagatavot. Tie var būt gatavi jau dažu minūšu laikā, neatkarīgi no tā, vai tos cep, grilē vai sautē. Kabači var tikt izmantoti dažādos ēdienos – sākot no zupām un salātiem līdz pamatēdieniem un pat desertiem. Tos var sagriezt šķēlēs, rīvēt, pildīt vai pat izmantot kā makaronu aizstājēju.

Kabači ir mazkaloriju un bagāti ar uzturvielām. Tie satur daudz ūdens, vitamīnus (piemēram, C un A vitamīnus) un minerālvielas (kā kāliju un magniju). Tas padara tos par lielisku izvēli veselīgam uzturam.

Kabačiem ir neitrāla garša, kas ļauj tiem lieliski saderēt ar dažādām garšvielām un citiem produktiem. Tas nozīmē, ka tos var viegli pielāgot jebkuram ēdienam, piešķirot tam nepieciešamo garšas niansi.

Kabači ir viegli pieejami vasaras un rudens sezonā, kas nozīmē, ka tie ir svaigi un garšīgi, turklāt bieži vien arī lētāki nekā citi dārzeņi.

Kabači kā sēnes – vienkārši un garšīgi! Ik gadu gatavoju šo recepti vismaz trīs reizes.

 

Tagad ķeramies klāt pie receptes! Precīzas sastāvdaļas raksta beigās!

 

 

Pagatavošana:

Kabačus sagriežam plānās šķēlēs: jo plānākas šķēles, jo garšīgāka būs uzkoda.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment