Finanšu horoskops nedēļai, visām zīmēm: Svariem sakārtot gruvešus darbā, Vēzim domāt par atvaļinājumu

SVARI

Venera no trešdienas būs ļoti spēcīga, kas nozīmē, ka Svariem būs stabila situācija karjerā. Astrologi iesaka sakārtot domas un dokumentus, sakārtot gruvešus darbā un atvadīties no sliktiem ieradumiem. Tas viss palīdzēs likt pamatus turpmākajiem finanšu sasniegumiem. Svariem ir jāķeras pie darba, neko nenoliekot.

SKORPIONS

Venera un Merkurs šonedēļ kļūs spēcīgāki, kas ir labas ziņas Skorpioniem, kuri savā ceļā saskārušies ar jauniem izaicinājumiem. Šiem cilvēkiem jākoncentrējas uz saviem mērķiem un jāpārdomā plāni, lai nedēļas vidū un beigās dotos uzbrukumā un spertu vairākus svarīgus soļus karjeras sasniegumiem. Rezerves plāns palīdzēs Skorpioniem justies pārliecinātākiem.

STRĒLNIEKS

Dzīvsudraba labvēlīgā darbība pamodinās Strēlniekos iedvesmu un vēlmi gūt panākumus finansiālajā dzīvē, darbā, biznesā. Astrologi iesaka šo nedēļu veltīt biznesam un svarīgu pirkumu veikšanai. Tāpat būs noderīgi sakārtot savas domas, izvirzīt jaunus mērķus un analizēt pagātnes kļūdas. Strēlnieks piedzīvos daudzas patīkamas spontānas pārmaiņas.

MEŽĀZIS

Mežāži spēs pielāgoties jauniem apstākļiem ātrāk nekā visas pārējās Zīmes un gūt labumu no jebkuras dzīves situācijas. Merkurs Strēlnieka zīmē nesīs labvēlīgas finansiālas pārmaiņas, bet Venera dāvās Mežāžiem spēku un pārliecību par sevi. Iespējams, ka šīs Zīmes cilvēkiem izdosies atrast jaunu ienākumu avotu. Astrologi iesaka izmantot šo iespēju saprātīgi un pēc iespējas mazāk domāt par neveiksmēm.

ŪDENSVĪRS

Sākot ar trešdienu, gaidāma spēcīga enerģētiska pārstrukturēšanās, kas ietekmēs finanšu sektoru: Venera atstās Jaunavas zīmi un ieies Svaru zīmē. Steidzami jautājumi var ielauzties Ūdensvīra dzīvē un padarīt viņus nervozus, taču šie cilvēki tiks galā ar visām nepatikšanām. No 6. līdz 12. datumam ir svarīgi saglabāt pozitīvu skatījumu uz lietām un gūt labumu no jebkuras pieredzes, pat visnepatīkamākās.

ZIVIS

Veneras un Merkura aktivizācija šonedēļ Zivīm pavērs jaunus ceļus uz finansiāliem panākumiem. Lai bruģētu ceļu uz panākumiem un jaunām izredzēm, šīs zīmes cilvēkiem būs jāatbrīvojas no negatīvas attieksmes. Lai to izdarītu, jums vajadzētu uzmanīties no citu cilvēku obsesīviem viedokļiem.

Lasi vēl: “Visi sapņi piepildīsies”: 2023. gada novembra otrajā pusē pozitīvas pārmaiņas piedzīvos 3 zodiaka zīmes

Arī Zivīm vajadzētu atteikties no konservatīviem uzskatiem. Lai palielinātu savus ienākumus, jums ir jāmeklē jauni veidi, kā virzīties uz priekšu. Astrologi iesaka meklēt iespējas, tur kur Zivis to iepriekš nav darījušas.

Leave a Comment