Formīga pēcpuse vai kuplas krūtis? Atklājam, kas vīriešiem patīk labāk.

Jautājums, kas mūs gadsimtiem ilgi ir mocījis: kuru ķermeņa daļu pielūdzēju ir vairāk? Tagad mēs zinām patiesību!

Protams, ka sievietē galvenā ir dvēsele. Un, protams, mēs mīlam visas sieviešu sastāvdaļas. Bet ir jābūt atklātiem un jāatzīstas, ka lielākā daļa vīriešu dalās tajos, kuriem meitenē ļoti svarīgas ir krūtis, un tajos, kur svarīgs ir dibens.

Tagad tu uzzināsi, kuri ir vairāk: mājaslapa fitrated.com, kas veltīta fitnesam un veselam ķermenim, ir beidzot nolēmusi pielikt punktu svētajā karā starp dibena pielūdzējiem un krūšu pielūdzējiem.

Vērienīgajā un precīzajā aptaujā, ko veica mājaslapa, piedalījās 2000 cilvēku. Par to, kura sieviešu daļa vīriešiem ir svarīgāka, stāstīja gan tradicionālās orientācijas vīrieši, gan arī netradicionālās orientācijas sievietes.

Aptauja bija gan par ķermeni, gan seju, bet mūs dotajā gadījumā interesē rezultāti par ķermeni. Turklāt aptaujā vīrieši no sākuma izdarīja izvēli starp trim sieviešu figūras veidiem – atlētiska, astētiska, pilnīga – un jau tipa ietvaros izvirzīja savas simpātijas.

Ir pienācis laiks paziņot uzvarētāju! Ar rezultātu 2:1 uzvar krūtis! Tieši tās ņem virsroku pār citām sieviešu ķermeņa daļām vīriešu vidū, kuri izvēlējās atlētisku un pilnīgu figūru. Bet slaidu sieviešu mīļotāji priekšroku deva dibenam.

Neuztraucies, ja esi starp dibena piekritējiem. Galu galā skaistums ir dziļi individuāla lieta, kas pastāvīgi mainās. Jūsu nometnes uzvara vēl priekšā!

Lasi vēl: Vīrieši uzzīmē, kādas, viņuprāt, ir ideālās sieviešu krūtis! (VIDEO)

Avots: abiem.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment