Foto: Kādi apavi raksturīgi tikai vecmodīgām sievietēm

Vaļējas kurpes uz augstiem papēžiem

Kādreiz tādus apavus uzskatīja par pavedinošiem. Tur ir smalks papēdītis, un gandrīz neredzamas siksniņas. Bet tagad tāds garderobes elements drīzāk izskatās vulgāri, nevis pavedinoši. Iesakām dot priekšroku slēgtām kurpēm ar stabilu papēdi.

Gari melni botforti

Šāda tipa apavi ir piemēroti galvenokārt slaida auguma sievietēm. Mazāka auguma dāmām tie var samazināt kāju garumu un bojāt kopējo izskatu. Ja neesi 180 cm gara, labāk izvēlies zema papēža zābaciņus. Turklāt 2024. gadā modē būs koši botforti, nevis melni.

Brūni botiljoni

Modes speciālisti iesaka uz vairākiem gadiem attiekties no šīs krāsas. Šādi apavi var padarīt to valkātājas izteikti vecākas, pat ja botiljonu fasona izvēle ir piemērota.

3 zvaigžņu zīmes, kurām 2024. gada 24. augustā gaidāma sarežģīta diena

Ekstravaganti apavi

Mums visiem reizēm gribas piedot savam tēlam rozīnīti. Taču pārāk ekstravaganti elementi garderobē akcentēs uzmanību uz dāmas gaumes izjūtas trūkumu. Jo vairāk tāpēc, ka ikdienā šādi apavi izskatīsies vairāk, nekā dīvaini.

Ir ļoti ieteicams izpētīt, kas šobrīd ir modē, kā arī noskaidrot, kādi apģērbi vai aksesuāri ir kategoriski jāizvairās no iegādes.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment