Pagatavošana:
Vistas fileju nomazgājiet un sagrieziet mazos gabaliņos.
Sēnes un tomātus sagriež šķēlītēs.
Brokoļus sagriež palielos gabaliņos.
Formu ietaukot ar augu eļļu, vienā slānī liek sēnes, tad brokoļus un tomātus, un visbeidzot gaļu.
Sajauc olas, skābo krējumu, sasmalcinātu ķiploku, muskatriekstu, sarkanos un melnos piparus, sāli.
Gaļu un dārzeņus pārlej ar olu mērci, virsū liek mocarellas šķēlītes un spinātu lapas.
Cep cepeškrāsnī, kas iepriekš uzsildīta 200 °C temperatūrā, 30 minūtes.
Tevi noteikti interesēs
- “Es pati esmu sev labākā sabiedrība…” 47 gadus veca rīdziniece atklāti par dzīvi bez attiecībām un to, kāpēc nevienu nelaiž sev klātby Rinalds Zembergs
- Viņi slēpj savu pieķeršanos un patiesās jūtas līdz pēdējam: tā dara tikai divas Zvaigžņu zīmesby Laura Andersone
- “Čeks uz pusēm…” Kā es Liepājā pārbaudīju vīriešus pēc 55 gadiem — pēc trim neveiksmīgām attiecībāmby Rinalds Zembergs