Pagatavošana:
Vistas fileju nomazgājiet un sagrieziet mazos gabaliņos.
Sēnes un tomātus sagriež šķēlītēs.
Brokoļus sagriež palielos gabaliņos.
Formu ietaukot ar augu eļļu, vienā slānī liek sēnes, tad brokoļus un tomātus, un visbeidzot gaļu.
Sajauc olas, skābo krējumu, sasmalcinātu ķiploku, muskatriekstu, sarkanos un melnos piparus, sāli.
VIDEO:
Gaļu un dārzeņus pārlej ar olu mērci, virsū liek mocarellas šķēlītes un spinātu lapas.
Cep cepeškrāsnī, kas iepriekš uzsildīta 200 °C temperatūrā, 30 minūtes.
Tevi noteikti interesēs
- Lieliski salāti aizņemtām dienām – vienkāršs biešu un gurķu salikums, kas priecē ar savu sātīgumu un garšu
- 9 lietas, ko daudzi aizmirst izdarīt pirms pirmajām salnām — pārbaudiet, vai neko neesat palaiduši garām
- Kāpēc daudzas sievietes mūsdienās izvēlas mainīt savu dzīvi pat pēc 30 vai 40 gadu kopdzīves — 7 iemesli
- Padomju laika salāti, kurus velti esam pārstājuši gatavot: 5 aizmirstas receptes
- Ilva aizbrauca atpūsties uz Ēģipti un viesnīcas šefpavārs atklāj, ko viņi dara ar ēdienu, kas paliek pāri no bufetes restorāniem
- “Jāpiešuj” laime, veiksme un labklājība: kas jāizdara 10. novembrī – senču ticējumi








