Pagatavošana:
Vistas fileju nomazgājiet un sagrieziet mazos gabaliņos.
Sēnes un tomātus sagriež šķēlītēs.
Brokoļus sagriež palielos gabaliņos.
Formu ietaukot ar augu eļļu, vienā slānī liek sēnes, tad brokoļus un tomātus, un visbeidzot gaļu.
Sajauc olas, skābo krējumu, sasmalcinātu ķiploku, muskatriekstu, sarkanos un melnos piparus, sāli.
VIDEO:
Gaļu un dārzeņus pārlej ar olu mērci, virsū liek mocarellas šķēlītes un spinātu lapas.
Cep cepeškrāsnī, kas iepriekš uzsildīta 200 °C temperatūrā, 30 minūtes.
Tevi noteikti interesēs
- Jāsavāc vai tomēr nav jāvāc rudens lapas dārzā: patiesību beidzot izskaidro agronomi
- 91 gadu vecā kinozvaigzne Sofija Lorēna intervijā atklāja sava lieliskā izskata galveno noslēpumu: tas ir pieejams katram no mums
- Dzeguzes tēviņš — kā viņu patiesībā sauc
- Pastāstīšu kā viegli un garšīgi pagatavot maltās gaļas pīrāgu: vīrs parasti prasa papildporciju
- Likumsargs paskaidroja, kuri autovadītāji uz ceļa vienmēr piesaista ceļu ekipāžas uzmanību
- Pa vienam zariņam katrā stūrī – jau gadiem nav tarakānu un viss dzīvoklis ir ļoti smaržīgs