Pagatavošana:
Vistas fileju nomazgājiet un sagrieziet mazos gabaliņos.
Sēnes un tomātus sagriež šķēlītēs.
Brokoļus sagriež palielos gabaliņos.
Formu ietaukot ar augu eļļu, vienā slānī liek sēnes, tad brokoļus un tomātus, un visbeidzot gaļu.
Sajauc olas, skābo krējumu, sasmalcinātu ķiploku, muskatriekstu, sarkanos un melnos piparus, sāli.
Gaļu un dārzeņus pārlej ar olu mērci, virsū liek mocarellas šķēlītes un spinātu lapas.
Cep cepeškrāsnī, kas iepriekš uzsildīta 200 °C temperatūrā, 30 minūtes.
Tevi noteikti interesēs
- Eksperti skaidro, kāpēc tieši franču buldogi šobrīd ir populārākā šķirne pasaulē, neskatoties uz “grūtībām”by Laura Andersone
- “Kurš gan cits to pateiks skaļi, ja ne es pati?”: latviešu dziedātājai Mārai Upmanei-Holšteinei negaidīti jaunumiby Laura Andersone
- Pasažiere, iekāpjot Jēkabpils autobusā bija ļoti samulsusi redzot šofera apģērbuby Sandra Vīgante