Pagatavošana:
Vistas fileju nomazgājiet un sagrieziet mazos gabaliņos.
Sēnes un tomātus sagriež šķēlītēs.
Brokoļus sagriež palielos gabaliņos.
Formu ietaukot ar augu eļļu, vienā slānī liek sēnes, tad brokoļus un tomātus, un visbeidzot gaļu.
Sajauc olas, skābo krējumu, sasmalcinātu ķiploku, muskatriekstu, sarkanos un melnos piparus, sāli.
Gaļu un dārzeņus pārlej ar olu mērci, virsū liek mocarellas šķēlītes un spinātu lapas.
Cep cepeškrāsnī, kas iepriekš uzsildīta 200 °C temperatūrā, 30 minūtes.
Tevi noteikti interesēs
- Uz ”Oskara” ceremoniju kāds aktieris bija ieradies uzvilcis melnu cimdu – iemesls daudz dziļāksby Sandra Ločmele
- Ērkšķogu apstrāde pavasarī pret kaitēm – viena tējkarote uz litru ūdens un ogas būs kā plūmesby Anete Vītola
- Neparasti biezpiena plācenīši bez miltiem un olām – nepielīp pie pannasby Rinalds Bergmanis