Šis vieglais un maigs deserts ir lieliska izvēle karstām vasaras dienām. Vēl viens bonuss – tas tiek pagatavots bez miltiem.
Lai to pagatavotu, nepieciešamas vienkāršas un viegli pieejamas sastāvdaļas, turklāt recepte ir tik vienkārša, ka to bez grūtībām varēs īstenot arī iesācēji kulinārijā. Viena no pamatsastāvdaļām šajā receptē ir jogurts – tajā esošais dabīgais skābums uzlabo garšu līdzsvaru, padarot kūku ne tikai saldu, bet arī nedaudz atsvaidzinošu. Tas palīdz izcelt citas sastāvdaļas.
Lasi arī: Krabju salāti jaunā versijā: neparasta garša, kas ir pat labāka par klasiku
Precīzas sastāvdaļas atradīsis raksta beigās!
Ķeramies klāt pagatavošanai!
Deserta pagatavošana
Jau pašā sākumā uzkarsē cepeškrāsni līdz 180°C, lai brīdī, kad liksiet mīklu iekšā, tā būtu pietiekami sakarsēta. Pretējā gadījumā deserts var nepacelties.
Personības tests: kura sieviete ir vecākā; tava atbilde var mums daudz ko pastāstīs par tevi
Sagatavojiet ar pergamentu izklātu formu. Tam sekojoši sāciet gatavot pašu desertu. Atdaliet olu baltumus no dzeltenumiem. Bļodā sajauc dzeltenumus ar cukuru un saputo, līdz masa kļūst gaisīga, viegla un gaišā krāsā. Bļodā ar dzeltenumiem pievieno cieti un cepamo pulveri. Rūpīgi samaisa, lai neveidotos kunkuļu.
Tālāk seko ļoti svarīgs solis!
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- 91 gadu vecā kinozvaigzne Sofija Lorēna intervijā atklāja sava lieliskā izskata galveno noslēpumu: tas ir pieejams katram no mums
- Likumsargs paskaidroja, kuri autovadītāji uz ceļa vienmēr piesaista ceļu ekipāžas uzmanību
- Neparasti biezpiena plācenīši bez miltiem un olām – tie nepielīp pie pannas
- Atraktīvā Gundega Skudriņa parāda, cik ekskluzīvu dāvanu viņa saņēma savā 50. dzimšanas dienā (+ VIDEO)
- Pastāstīšu kā viegli un garšīgi pagatavot maltās gaļas pīrāgu: vīrs parasti prasa papildporciju
- Dzeguzes tēviņš — kā viņu patiesībā sauc