Pēc pusstundas uzliek tomātu šķēlītes uz gaļas un sēnēm un pārkaisa ar rupji sarīvētu sieru (man ir mocarella). Atgrieziet trauku vēl uz 5-7 minūtēm, lai siers izkustu.
Ja vēlaties iegūt zeltainu garozu, pēc siera pārkaisīšanas ieslēdziet cepeškrāsnī konvekcijas režīmu.
Pasniedziet gaļu franču gaumē karstu, dekorētu ar svaigi sasmalcinātiem garšaugiem. To var pasniegt kā atsevišķu ēdienu vai ar kartupeļu biezeni, vārītiem rīsiem vai dārzeņu salātiem.
VIDEO:
Aromātiska, sulīga un neticami garšīga franču gaļa ir gatava.
Lasi vēl: Kāda sieviete ar šo līdzekli nejauši izmazgāja savas grīdas un uz visiem laikiem atbrīvojās no tarakāniem
Izmēģiniet to pagatavot jau šodien un pārliecinieties paši.
Tevi arī varētu interesēt
Tevi noteikti interesēs
- Kurām 4 Zodiaka zīmēm 26. novembris, ar lielu iespējamību, var mainīt dzīvi pat uz visiem laikiem
- Kāpēc ziemā no plastmasas logiem nāk aukstums: viena detaļa atrisina problēmu — tas uzturēs jūsu māju siltu pat -40°C temperatūrā
- Sinoptiķu prognozes liecina, ka ziema var beigties tā īsti nesākusies: lielākās izmaiņas var sākties decembra sākumā
- Peles un žurkas turēsies pa gabalu un vairs nenāks, ja mājās turēsi vienu pavisam parastu sadzīves lietu
- Kas jādara, ja sūtījums ‘iestrēgst’ vai nenonāk pakomātā laikā: 3 praktiski padomi no pieredzes
- Kāda kliente saskārusies ar ļoti nepatīkamu situāciju saistībā ar DPD kurjeru: ”Bilde ir absolūti bezjēdzīga”









