Pēc pusstundas uzliek tomātu šķēlītes uz gaļas un sēnēm un pārkaisa ar rupji sarīvētu sieru (man ir mocarella). Atgrieziet trauku vēl uz 5-7 minūtēm, lai siers izkustu.
Ja vēlaties iegūt zeltainu garozu, pēc siera pārkaisīšanas ieslēdziet cepeškrāsnī konvekcijas režīmu.
Pasniedziet gaļu franču gaumē karstu, dekorētu ar svaigi sasmalcinātiem garšaugiem. To var pasniegt kā atsevišķu ēdienu vai ar kartupeļu biezeni, vārītiem rīsiem vai dārzeņu salātiem.
Aromātiska, sulīga un neticami garšīga franču gaļa ir gatava.
Lasi vēl: Kāda sieviete ar šo līdzekli nejauši izmazgāja savas grīdas un uz visiem laikiem atbrīvojās no tarakāniem
Izmēģiniet to pagatavot jau šodien un pārliecinieties paši.
Tevi noteikti interesēs
- Kad stādīt ziemas sīpolus: labvēlīgās dienas oktobrī un novembrī saskaņā ar Mēness kalendāru
- Sinoptiķi saka, ka beidzot zinot – vai 2026. gadā būs jāšķūrē sniega kupenas vai jāmeklē gumijnieki
- Māra izaudzināja dēlu viena pati – Ropažos viņa strādāja bez brīvdienām: kad Mārtiņš pieauga, viņš devās studēt uz Rīgu…
- “Latvijā viss ir labāk! Viss, kas man vajadzīgs”: Vāciete pārcēlās uz šejieni un nekad nevēlas doties mājās – stāstu kāpēc
- Kam īsti paredzētas svītras vannas dvieļu galos: daudziem par to nav ne jausmas
- Žurnāls atklāj negaidītas ziņas par 89 gadus vecā komponista Raimonda Paula šā brīža situāciju