Pēc pusstundas uzliek tomātu šķēlītes uz gaļas un sēnēm un pārkaisa ar rupji sarīvētu sieru (man ir mocarella). Atgrieziet trauku vēl uz 5-7 minūtēm, lai siers izkustu.
Ja vēlaties iegūt zeltainu garozu, pēc siera pārkaisīšanas ieslēdziet cepeškrāsnī konvekcijas režīmu.
Pasniedziet gaļu franču gaumē karstu, dekorētu ar svaigi sasmalcinātiem garšaugiem. To var pasniegt kā atsevišķu ēdienu vai ar kartupeļu biezeni, vārītiem rīsiem vai dārzeņu salātiem.
Aromātiska, sulīga un neticami garšīga franču gaļa ir gatava.
Lasi vēl: Kāda sieviete ar šo līdzekli nejauši izmazgāja savas grīdas un uz visiem laikiem atbrīvojās no tarakāniem
Izmēģiniet to pagatavot jau šodien un pārliecinieties paši.
Tevi noteikti interesēs
- Kādas lietas jāizmet no sava mājokļa, lai atbrīvotos no nelabvēlības un labklājība beidzot varētu ienākt jūsu mājāsby Sandra Ločmele
- Tiek izziņoti brīnišķīgi jaunumi saistībā ar režisora Ginta Zilbaloža filmiņu “Straume”by Laura Blūma
- Plānots, ka pavisam drīz Rīgas centrā būs aizliegts iebraukt atsevišķu kategoriju automašīnāmby Laura Blūma