Pēc pusstundas uzliek tomātu šķēlītes uz gaļas un sēnēm un pārkaisa ar rupji sarīvētu sieru (man ir mocarella). Atgrieziet trauku vēl uz 5-7 minūtēm, lai siers izkustu.
Ja vēlaties iegūt zeltainu garozu, pēc siera pārkaisīšanas ieslēdziet cepeškrāsnī konvekcijas režīmu.
Pasniedziet gaļu franču gaumē karstu, dekorētu ar svaigi sasmalcinātiem garšaugiem. To var pasniegt kā atsevišķu ēdienu vai ar kartupeļu biezeni, vārītiem rīsiem vai dārzeņu salātiem.
Tevi arī varētu interesēt
Aromātiska, sulīga un neticami garšīga franču gaļa ir gatava.
Lasi vēl: Kāda sieviete ar šo līdzekli nejauši izmazgāja savas grīdas un uz visiem laikiem atbrīvojās no tarakāniem
Izmēģiniet to pagatavot jau šodien un pārliecinieties paši.
Tevi noteikti interesēs
- Naktī uz 1. septembri debesīs gaidāms “dzirksteļu lietus”: ļoti reta un neaizmirstama dabas parādība (+ VIDEO)by Laura Andersone
- Tuvojas netipisks karstuma vilnis: sinoptiķi brīdina, kam un cik grādu karstumam gatavotiesby Sandra Vīgante
- Latvijas degvielas tirgotāji: tuvākajā laikā gaidāmas problēmas un cenu kāpumsby Rinalds Bergmanis