Pēc pusstundas uzliek tomātu šķēlītes uz gaļas un sēnēm un pārkaisa ar rupji sarīvētu sieru (man ir mocarella). Atgrieziet trauku vēl uz 5-7 minūtēm, lai siers izkustu.
Ja vēlaties iegūt zeltainu garozu, pēc siera pārkaisīšanas ieslēdziet cepeškrāsnī konvekcijas režīmu.
Pasniedziet gaļu franču gaumē karstu, dekorētu ar svaigi sasmalcinātiem garšaugiem. To var pasniegt kā atsevišķu ēdienu vai ar kartupeļu biezeni, vārītiem rīsiem vai dārzeņu salātiem.
Aromātiska, sulīga un neticami garšīga franču gaļa ir gatava.
Lasi vēl: Kāda sieviete ar šo līdzekli nejauši izmazgāja savas grīdas un uz visiem laikiem atbrīvojās no tarakāniem
Izmēģiniet to pagatavot jau šodien un pārliecinieties paši.
Tevi noteikti interesēs
- Nevēlos mainīt savu uzvārdu – kā reaģēt, ja topošā vīra ģimenei tas nepatīkby Rinalds Bergmanis
- Augļu kokiem sārtojas lapas: tam ir nopietns iemesls – brīdina pieredzējuši dārzkopjiby Laura Kārkliņa
- Vīra dzimšanas dienā vīramāte pasniedza viņam dāvanu, pēc kuras viņa vairs nav laipni gaidīta mūsu mājāsby Rinalds Bergmanis