Gaļa, kas izdodas garšīgāka par šašliku un kotletēm (teju mēli var norīt!)

Šodien piedāvāju recepti siera karbonādēm ar aromātisku un pikantu pildījumu. Tas būs lielisks papildinājums jūsu vasaras grila ēdienkartei, ja meklējat ko jaunu un interesantu.

Karbonāde parasti tiek gatavota no muguras daļas, kur gaļa ir maigāka un ar mazāku tauku saturu. Šī daļa ir dabiski maiga, kas ļauj karbonādei kļūt mīkstai, ja tā tiek pareizi pagatavota. Šajā receptē var izmantot gan vistas gan cūkas karbonādi, tomēr es priekšroku dodu tieši cūkgaļai.

Karbonāde tiek maigi apcepta, saglabājot tās sulīgumu. Gatavošanas laikā izmantojam vidēju temperatūru, kas palīdz novērst gaļas pārkarsēšanu un sausināšanu. Pirms cepšanas karbonādi  klapējam ar gaļas āmurīti, lai tās būtu vienmērīgākas un mīkstākas. Tas palīdz saīsināt šķiedras, padarot gaļu maigāku.

Lasi arī: Ģerānijas augustā ir obligāta prasība: laistiet tās uzreiz pēc ziedēšanas, lai stimulētu augšanu – augs to vienkārši dievina

 

Protams, galvenais noslēpums ir kombinācija ar kuru šī gaļa tiek pagatavota…

Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!

Šī recepte ļaus paplašināt jūsu ēdienkarti ar jaunām un izcili garšīgām ēdienu iespējām. Siera karbonādes ir viegli pagatavojamas, tās ir bagātīgas un piepildītas ar garšām, turklāt tās var izmantot kā pamatēdienu, kas ļoti labi piesātina.

 

Pagatavošana

Ņem gaļu un izklapē ar āmuriņu. Pēc jūsu izvēles tā var būt gan cūkgaļa, gan vistas gaļa. Gaļu iesāla, iepiparo, apber ar garšvielām un atstāj marinēties.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment