Galvenie zodiaka manipulatori, pēc astrologu domām

Lauva

Arī šī Uguns stihijas pārstāvja rakstura iezīmes padarīja viņu par neizteiktu līderi, rādot ceļu citiem. Var pat teikt, ka Lauva spēj kontrolēt absolūti katru zodiaka zīmi.

Šīs horoskopa zīmes  parasti dominē visās dzīves jomās. Cilvēki pamana šo īpašību, apbrīno to un dažreiz neapzināti sāk sekot Lauvai.

Kas ir tik pievilcīgs cilvēkos, kas dzimuši zem šīs zodiaka zīmes, par ko tiek pievērsta visu apkārtējo uzmanība?

Lauvas ir nikni neatkarīgas un oriģināli, mīlestības labā var darīt jebko. Viņi ir arī draudzīgi, sabiedriski un dāsni. Ir patīkami ar viņiem pavadīt laiku, kā arī atrasties viņu tiešā ietekmē.

Svari

Skaidrs prāts un vienprātīga pieeja vēlmēm ir tas, kas padara cilvēku ar šo zodiaka zīmi  par lielisku vadītāju.

Paskatieties uz apkārtējiem. Redzot cilvēku, kurš nebaidās no atbildības, iedveš kolektīvā cieņu un motivē to, uzlādējot to ar optimismu, šis noteikti ir gaisa stihijas pārstāvis.

Ja jūs domājat, kura zodiaka zīme, visticamāk, ir labākais boss, atbilde ir skaidra: Svari. Viņi var būt nedaudz pašapmierināti, bet vairumā gadījumu cilvēkiem viņi patīk, jo viņi zina, kā un viņiem patīk izcelt citos sevi kā labāko.

Zem Svaru zodiaka zīmes dzimušo mērķis ir iedvesmot un izglītot citus vai padotos, vēloties palīdzēt viņiem augt.

LASI VĒL: Kurām zodiaka zīmēm veiksies 2023. gada sākumā

 


Skorpions

Skorpioni ir bēdīgi slaveni ar to, ka ir visļaunākā un bīstamākā zodiaka zīme. Bet cik daudz patiesības ir šādā stereotipā?

Šiem cilvēkiem ir daudz vairāk līdera īpašību, nekā jūs domājat. Tā kā viņi ir ūdens stihijas pārstāvji, viņi prot būt elastīgi, īstajā laikā pielāgoties citu cilvēku prasībām.

Kas var likt citiem mēģināt izmantot Skorpiona personīga labuma gūšanai. Taču šīs zodiaka zīmes neuzticas visiem, tāpēc ienaidnieku iespējas ir minimālas.

Kopumā Skorpioniem piemīt daudzas zodiaka uguns zīmēm raksturīgās rakstura iezīmes, pateicoties viņu zvaigznāja sakariem ar Marsu – agresijas un kara planētu – un Saturnu, kas palīdz adekvāti izturēt grūtības.

Rezultātā: tas padara Skorpionus par ārkārtīgi spēcīgu, drosmīgu un neatkarīgu cilvēku.

Ūdensvīrs

Ūdensvīra zodiaka zīmes apveltītas ar neticami attīstītu intuīciju, tāpēc viņiem izdodas īstenot dažkārt visneticamākos lēmumus.

Viņi ir rūpīgi plānotāji, kuri labi prot strādāt ar detaļām. Ūdensvīri vienmēr domā racionāli, dažās situācijās pat piever acis uz savām jūtām.

Tieši šī īpašība padara viņus par vēl vienu līderi starp zodiaka zīmju pārstāvjiem. Ar empātisku attieksmi pret citiem Ūdensvīri vēlas izmantot savu enerģiju, lai padarītu pasauli labāku.

It īpaši, ja runa ir par tiem, kam tā nepieciešama – šādos brīžos šīs zodiaka zīmes īpašnieki kļūst teju vai altruisti.

Leave a Comment