Galvu reibinoši panākumi, daudz naudas un otrs medusmēnesis: augusta beigas solās būt ļoti bagātīgas katrai Zvaigžņu zīmei

Foto – Pexels

Zvaigžņu eksperti atklājuši, kas sagaida vasaras beigās sagaida katru Zvaigžņu zīmi. Kādam būs karmiskās mācības, bet kādam – lielā veiksme. Vēl kāds iestūrēs laulības ostā. Ko gaidīt no pēdējā vasaras mēneša – augusta?

Ezotērikas speciālisti ir vienisprātis, ka augusta enerģija būs ļoti aktīva un prasīs no cilvēkiem arī efektīvu un mērķtiecīgu rīcību. Ja ilgstoši kaut ko nesaņemsi – tātad, tas nav tavs ceļš. Vasaras beigās ikviens, kurš izpildīs savu misiju, galu galā, agri vai vēlu – kļūs bagāts un laimīgs.

Kas sagaida katru Zvaigžņu zīmi šī gada augustā?

Auns

Savstarpēja mīlestība – un tas būs itin visā! Gan ģimenē, gan partnerattiecībās. Patiesībā tu būsi mīlēts un gaidīts jebkurā kompānijā.

Vērsis

Tevi sagaida romantisks periods. Visticamāk, tev tas bija kādu laiku pietrūcis un tu biji ieslīdzis rutīnā. Tomēr atceries, ka tava otrā pusīte tieši tāpēc ir tava otrā pusīte, ka šis cilvēks ir vislabākais pasaulē. Vai ne?

Lasi vēl: Pieredzējuši dārznieki beidzot dalās pieredzē: izrādās, ka krāšņās dienvidu skaistules bugenvilejas, var izaudzēt arī Latvijas dārzos

Dvīņi

Ar Dvīņiem viss racionālāk – viņus sagaida papildus naudiņa un ienākumi. Viss būs lieliski, ja vien paši nesadarīsiet kādas sliktas lietas.

Vēzis

Tevi sagaida galvu reibinoši ceļojumi. Visticamāk, ka valstī, kurp dosies augustā, tu iemīlēsies, un vienmēr gribēsi atgriezties.

Lauva

Ja kādu laiku tev šķita, ka tev ir grūtības ar ienākumiem, tagad viss mainīsies. Tev gaidāmi panākumi biznesā.

Foto – Pexels

Jaunava

Tu būsi labi pastrādājis, un augusts būs tas mēnesis, kad tev jāpavada laiks kopā ar savu ģimeni un draugiem.

Raksta turpinājums nākošajā lapā:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment