Gandrīz izmetusi pannu, jo visa pārtika uz tās piedeg, bet, kad vecajā žurnālā ieraudzīja veidu, kā to novērst, pārdomāju

Ja pēkšņi ir kļuvis neiespējami gatavot uz pannas, ēdiens ir sācis piedegt, jums vienkārši jāizmanto vecā padomju metode.

Par to es uzzināju no kāda žurnāla. Pēc metodes izmēģināšanas es sapratu, ka tā patiešām darbojas.
Es steidzos dalīties ar jums šajā trikā.

Sākumā gan jāsaprot, kur ir problēma, un kāpēc tā notiek. Ja pannas netiek regulāri un pareizi iztīrītas, uz tām veidojas ēdiena un tauku atlikumi, kas apdegot rada piedegumu. Regulāra pannas pārkarsēšana var izraisīt gan pārklājuma bojājumus, gan arī ēdiena piedegšanu. Daži materiāli ir īpaši jutīgi pret augstām

Eļļa vai citi tauki darbojas kā barjera starp pannu un ēdienu. Ja tiek izmantots pārāk maz tauku vai tie tiek pilnībā izlietoti, ēdiens sāk pieķerties pie pannas virsmas un piedegt. Plus,  dažas lētas pannas ir izgatavotas no zemākas kvalitātes materiāliem, kas siltumu sadala nevienmērīgi. Tas var izraisīt vietēju pārkaršanu un piedegšanu.

Mājas aizsardzības līdzekļi, kas garantēti palīdz likvidēt pelējumu no sienām

 

Lai izvairītos no piedegšanas, ieteicams izmantot pannas, kas piemērotas gatavošanas metodei, tīrīt tās pareizi, nelietot pārāk augstu temperatūru un izvēlēties piederumus, kas nebojā virsmu.

 

Mans triks

Uzkarsē pannu uz uguns. Tad pannu labi uzkarsē, ieber tajā rupjo sāli un 20 minūtes apcep.

Svarīgi: ugunij jābūt lēnai, sāli nepārtraukti maisot.

Tālāk gan seko BŪTISKĀKAIS solis!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment