6. Pievieno sasmalcinātos kāpostus un cep uz lielas uguns, pastāvīgi maisot.
7. Pievieno sarkanos maltos piparus, kaltētās piparmētras, visu samaisi.
8. Uzliec vāku un sautē līdz gatavībai.
9. Beigās pievieno sagrieztus zaļumus, samaisi, nogaršo un izslēdz plīti.
10. Pārkaisi galdu ar miltiem, samīci mīklu, sagriez to gabaliņos.
11. Tad izveido bumbiņas, saplacini tās un liec uz katra mīklas aplīša pa karotei pildījuma.
12. Veido plaukstas lieluma pīrādziņus.
13. Cep pīrādziņus pannā sakarsētā eļļā no abām pusēm.
14. Kad izcepas liec šķīvī, kurā ieklāti papīra dvieļi.
15. Pīrādziņi gatavi.
16. Labu apetīti!
Sastāvdaļas mīklai:
450 g miltu
260 ml ūdens
7 g sausā rauga
½ tējkarote sāls augu eļļa cepšanai
Sastāvdaļas pildījumam:
1 kg kāpostu
1 sīpols
¼ tējkarotes kaltētu piparmētru
½ tējkarotes sarkano malto piparu
Sāls un malti melnie pipari pēc garšas
Pētersīļi un dilles
5 ēdamkarotes augu eļļas
Tevi noteikti interesēs
- Bagātais Rīgas brālis atveda man uz laukiem savu veco drēbju skapi. Bet tas, ko viņš pieprasīja pretī, mani burtiski apstulbinājaby Rinalds Bergmanis
- Nekādas ķīmijas – pieredzējuši dārznieki pastāstīja, kā uz visiem laikiem tikt vaļā no skudrām un laputīm dārzāby Anete Vītola
- Noskaidrots, cik maksā slavenā modes zīmola kleita, kurā dziedātāja Aminata uzstājās “Muzikālajā bankā”by Laura Blūma