Gardākie Ķīnas kāpostu salāti, pagatavojami 10 minūtēs. Tavas garšas kārpiņas gavilēs!

Šo ēdienu var pagatavot jebkurā laikā – gan ikdienas vakariņām, gan svētku galdam.

Ķīnas kāpostu salāti ir vieni no vienkāršākajiem un garšīgākajiem, jo ar šo dārzeni var veiksmīgi kombinēt gandrīz jebkuru produktu.

Tomēr Ķīnas kāpostu salāti ar kukurūzu, kā arī kombinācija ar gurķi jau ir banāls risinājums. Bet mēs tev atklāsim, kādu recepti izmantot, lai tu un pārējiie ēdāji būtu sajūsmā!

Ķīnas kāpostu salāti ar vistu – labākā recepte

Sastāvdaļas:

1 vidējs Ķīnas kāposts;
1 kārba kukurūzas;
3 olas
1 liela vistas fileja;
majonēze;
Karijs.

Vispirms rūpīgi nomazgājam kāpostus un smalki sagriežam. Pēc tam ieberam sagatavotā traukā, pievienojam konservētu kukurūzu.

Novārām 3 vistas olas, sagriežam kubiņos, pievienojam pārējām sastāvdaļām. Vistas fileju nomazgājam, sagriežam šķēlēs, apcepam augu eļļā, pievienojam kariju.

Kad vista ir nedaudz atdzisusi, apvienojam to ar dārzeņiem un olām. Pievienojam salātiem majonēzi, samaisām un pasniedzam galdā.

Starp citu, pēc tāda paša principa varam pagatavot Ķīnas kāpostu salātus ar krabju nūjiņām – tādā gadījumā būs jāņem 200 grami krabju nūjiņu un jāizmanto vistas gaļas vietā.

Labu apetīti! Ja tev noderēja šī recepte, laipni aicināts dalīties ar to sociālajos tīklos!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment