Gardas, saldskābās tomātu pusītes ziemai, es vienmēr pagatavoju daudz un līdz pavasarim man to nepietiek

Pēc tam burku piepildiet ar tomātiem, virsū pievienojiet sīpolus.

Uzvāriet ūdeni, 3 1 litra burkām nepieciešams apmēram 1,2 litri ūdens, bet tas ir atkarīgs no tā, cik cieši piepildīsiet burkas ar tomātiem.

Pārlej burkās esošos tomātus ar verdošu ūdeni.

Pievienojiet saulespuķu eļļu, aizvākojiet burkas ar vākiem.

Nosūtiet uz katlu ar karstu ūdeni, pārliecinoties, ka dibens ir nosegts ar drānu.

Sterilizējiet 1 litra burkas, 15 minūtes vārot ūdeni katliņā.

Uzmanīgi izņemiet burkas vienu pēc otras, ar to pašu karoti kā sāli un cukuru pievienojiet etiķi. Viena deserta karote 9 % etiķa.

Savelciet burkas, nedaudz pagrieziet, lai pārliecinātos, ka cukurs ir labi izkliedēts.

Apgrieziet un novietojiet zem segas, līdz atdziest.

Lasi vēl: Ģerānijas augustā ir obligāta prasība: laistiet tās uzreiz pēc ziedēšanas, lai stimulētu augšanu – augs to vienkārši dievina

Recepte:

Uz 1 litru burku
Tomāti (apmēram 650 g)
Sīpols (pēc garšas)
Ķiploki
Piparu graudiņi
Sāls 1 deserta karote (10 g).
Cukurs 3 deserta karotes (30 g).
Augu eļļa 1 deserta karote uz 1 litra burciņu.
Etiķis 9 % 1 deserta karote
Vārošs ūdens tomātu pārliešanai

Mums ļoti patīk šie tomāti, es vienmēr pagatavoju daudz tomātu un vienmēr tos visus apēdam.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment