Gardi salāti ar korejiešu burkāniem un krabju nūjiņām 15 minūtēs

Recepte ir neticami vienkārša, nekas īpašs nav jāgatavo, burtiski 15 minūtes un salāti būs gatavi.

Sāksim!

Sastāvdaļas: 

Olas -(4 gab)

Krabju nūjiņas -( 1 iepakojums)

Gurķi- ( 2gab)

Korejiešu burkāni ( 1 trauciņš)

Siers- (cietais)

Majonēze

Sāls, pipari (pēc garšas)

Gatavošana:

Tātad, vispirms vārīsim olas. Tāpēc, tiklīdz ūdens sāk burbuļot, piefiksējam laiku un nogaidām 7-8 minūtes. Tas ir pietiekami, lai olas būtu pilnībā pagatavotas.

Pa to laiku gatavosim atlikušās mūsu burkānu salātu sastāvdaļas, kuru nav daudz.

Sagrieziet krabju nūjiņu paku un pāris gurķus vidējos kubiņos un ievietojiet bļodā.

Stingri iesaku ņemt dārgākas krabju nūjiņas, lai nesabojātu salātus ar nekvalitatīvu produktu. Salāti kopumā nav dārgi, un jums nav nepieciešams daudz nūjiņu, tāpēc neskopojieties.

Nākamā lieta, kas jāliek salātos, ir korejiešu burkāni. Parasti to sagriež diezgan garās strēmelēs, tāpēc nedaudz sasmalcināsim. Tikai tāpēc, lai ēšana būtu ērtāka.

Tikmēr olas jau ir izvārītas, aplej tās ar aukstu ūdeni un ļauj nedaudz atdzist. Pa to laiku uz rupjās rīves sarīvē 50 gramus siera. Īpašu garšu tas nedos, bet piešķirs salātiem maigumu un bagātību.

Visbeidzot, bļodā sarīvē olas uz rupjās rīves.

Visu samaisām kopā, protams, kā mērci izmantojam majonēzi, pietiks ar pāris ēdamkarotēm.

Sāls, pipari pēc garšas.

Ja kādam garšo ķiploku, to droši arī var pievienot salātiem.

Man vajadzēja apmēram 15 minūtes, lai visu izdarītu. Protams, salātiem ir jādod nedaudz laika sasūkties ar garšām. Trauku ievieto ledusskapī uz 30 minūtēm un  gatavs pasniegšanai. dekorēšanai var pielikt kādu zaļumu.

Lasi vēl: Laulība, nauda vai karjera: ko gaidīt zodiaka zīmēm ziemā 2023-2024

Neskatoties uz vienkāršību, korejiešu burkānu salāti izrādās ļoti garšīgi. Maiga pēc tekstūras, krabju nūjiņas, siers un olas kopā ar kraukšķīgiem gurķiem un burkāniem lieliski saskan viens ar otru, piešķirot salātiem ne tikai daudzšķautņainu garšu, bet arī interesantu konsistenci.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment