Apetelīgi salāti ar vistas sirsniņām iepriecinās visus viesus, kā arī patiks ģimenes locekļiem.
Sātīgi salāti ar vistas sirsniņām var būt gan uzkoda, gan otrais ēdiens. Visas salātu sastāvdaļas lieliski papildina viena otru. Mēs garantējam, ka viesi būs sajūsmā. Šajā receptē sirsniņas ir tik veiksmīgi nomaskētas, ka ēdiens patiks pat tiem, kam tās nepatīk.
Lai pagatavotu gardus salātus ar vistas sirsniņām, pirms gatavošanas iemērciet galveno sastāvdaļu pienā uz 40-60 minūtēm, lai mīkstinātu gaļu. Noteikti apgrieziet plēvi un taukus, noņemiet recekļus.
Sastāvdaļas salātiem ar vistas sirsniņām ar korejiešu burkāniem un gurķiem
Vistas sirsniņas – 500 g
Korejas burkāni – 200 g
Gurķi – 2
Sīpols – 1
Pipari – 1
20% skābais krējums – 100 g
Etiķis – 0,5 ēdamkarote
Cukurs – 1 ēdamkarote
Sāls un malti melnie pipari pēc garšas
Salātu pagatavošanas gaita
Gurķus var lietot gan svaigus, gan marinētus, un skābo krējumu, ja vēlaties, aizstāt ar majonēzi vai papildināt ar sinepēm. No sirsniņām noņem taukus un plēvi, ievieto aukstā sālītā ūdenī un pēc ūdens vārīšanas turpina vārīt vēl 30 minūtes. Nokāsiet ūdeni un atdzesējiet sirsniņas.
Sīpolu sagriež puskociņos. Liek dziļā bļodā, ielej etiķi, pievieno cukuru un sāli. Atstāj marinēties uz 15 minūtēm. Sagrieziet gurķus un papriku kubiņos, sirsniņas sagrieziet sloksnēs.
Dziļā bļodā sajauc gaļu ar gurķiem, papriku, marinētiem sīpoliem un korejiešu burkāniem. Salātiem pievieno sāli un piparus pēc garšas un pārlej ar skābo krējumu.
Tas arī viss, vienkāršie un gardie salāti ir gatavi! Lai labi garšo!