Pagatavošana:
Vispirms uzvāra liellopa gaļas gabalu, atdzesē un sagriež sloksnēs vai kubiņos.
Lasi vēl: Viņu atmaskoja. Francijā zobārsts apzināti pacientiem izrāvis 3900 veselus zobus
Olas cieti novāra un sasmalcina, bet marinētos gurķus sagriež mazos kubiņos.
Smalki sagrieziet ķiplokus vai sarīvējiet tos.
Sajauc ķiplokus ar sasmalcinātiem gurķiem.
Lai saliktu salātus, uz šķīvja uzliek gredzenu. Pirmo kārtu veido puse no sasmalcinātas liellopa gaļas, labi pārziež ar majonēzi.
Otrā kārta ir puse no sasmalcinātiem gurķiem ar ķiploku, arī tos ieziest ar majonēzi.
Trešā kārta – puse no sakapātajām olām, arī ieziest ar majonēzi. Atkārtojiet slāņus.
Sasmalciniet dažus valriekstus (varat izmantot blenderi vai nazi) un novietojiet tos virsū, izveidojot pēdējo kārtu.
Gatavos salātus “Princis” ievieto ledusskapī uz divām stundām, lai tie sastingst.
Labu apetīti! Šie salāti būs lielisks gardums, kas iepriecinās ikvienu!
Tevi noteikti interesēs
- 7 seni tautu ticējumi, ko nedrīkst darīt Helovīna dienā, lai neveiksmes neienāk jūsu mājās un ģimenē
- ”Kāpēc jums virtuvē ir muzejs?” Mans franču draugs samulsa par lietām, kas Latvijā ir gandrīz katrā mājā
- Ar divām virtuves sastāvdaļām padarīsi savas orhidejas skaistākas nekā jebkad agrāk
- “Mēs tos pat pagaršot negribam”: kādus ķīniešu produktus mūsu veikalos paši ķīnieši neēd
- Kāpēc patiesībā 31. oktobra vakarā noteikti jādedzina sveces: senlatviešu rituāls, kas piesaista veiksmi un sniedz aizsardzību
- Vai tiešām drīkst laist suni gultā: ko par to saka speciālisti un saimnieki

 
        







