Pagatavošana:
Vispirms uzvāra liellopa gaļas gabalu, atdzesē un sagriež sloksnēs vai kubiņos.
Lasi vēl: Viņu atmaskoja. Francijā zobārsts apzināti pacientiem izrāvis 3900 veselus zobus
Olas cieti novāra un sasmalcina, bet marinētos gurķus sagriež mazos kubiņos.
Smalki sagrieziet ķiplokus vai sarīvējiet tos.
Sajauc ķiplokus ar sasmalcinātiem gurķiem.
Lai saliktu salātus, uz šķīvja uzliek gredzenu. Pirmo kārtu veido puse no sasmalcinātas liellopa gaļas, labi pārziež ar majonēzi.
Otrā kārta ir puse no sasmalcinātiem gurķiem ar ķiploku, arī tos ieziest ar majonēzi.
Trešā kārta – puse no sakapātajām olām, arī ieziest ar majonēzi. Atkārtojiet slāņus.
Sasmalciniet dažus valriekstus (varat izmantot blenderi vai nazi) un novietojiet tos virsū, izveidojot pēdējo kārtu.
Gatavos salātus “Princis” ievieto ledusskapī uz divām stundām, lai tie sastingst.
Labu apetīti! Šie salāti būs lielisks gardums, kas iepriecinās ikvienu!
Tevi noteikti interesēs
- 12. 12. – gada pēdējā Spoguļdiena: galvenās iezīmes un aizliegumi, ko nedarīt, lai nepiesauktu neveiksmi
- Jau decembra vidus, bet Ziemassvētku kaktuss tikai ar pāris pumpuriem — pievienoju vienu sauju, lai tas mostas kuplai ziedēšanai
- Laika ziņu moderators Martins Bergšteins atklāj, ka nedēļas nogale Latvijā atnesīs negaidītu epizodi
- Atradu vīra kabatā čeku no Akropoles par 1399,99 eiro; smieklīgākais bija tas, ko viņš man par to atbildēja
- “Sākot ar šo mēnesi, mums ir atsevišķi budžeti,” Māris teica, noliekot malā savu krūzi ar neizdzerto kafiju
- Viens apelsīns un trīs olas: draudzene izcepa kēksiņus pie tējas – lieliska recepte










