Pagatavošana:
Vispirms uzvāra liellopa gaļas gabalu, atdzesē un sagriež sloksnēs vai kubiņos.
Lasi vēl: Viņu atmaskoja. Francijā zobārsts apzināti pacientiem izrāvis 3900 veselus zobus
Olas cieti novāra un sasmalcina, bet marinētos gurķus sagriež mazos kubiņos.
Smalki sagrieziet ķiplokus vai sarīvējiet tos.
Sajauc ķiplokus ar sasmalcinātiem gurķiem.
Lai saliktu salātus, uz šķīvja uzliek gredzenu. Pirmo kārtu veido puse no sasmalcinātas liellopa gaļas, labi pārziež ar majonēzi.
Otrā kārta ir puse no sasmalcinātiem gurķiem ar ķiploku, arī tos ieziest ar majonēzi.
Trešā kārta – puse no sakapātajām olām, arī ieziest ar majonēzi. Atkārtojiet slāņus.
Sasmalciniet dažus valriekstus (varat izmantot blenderi vai nazi) un novietojiet tos virsū, izveidojot pēdējo kārtu.
Gatavos salātus “Princis” ievieto ledusskapī uz divām stundām, lai tie sastingst.
Labu apetīti! Šie salāti būs lielisks gardums, kas iepriecinās ikvienu!
Tevi noteikti interesēs
- Atstāj vienu vienkāršu sastāvdaļu automašīnā uz nakti, lai atbrīvotos no kondensāta un aizsvīdušiem logiem
- Mīlestība vai lieli pārbaudījumi: ko sola decembris katrai Zodiaka zīmei
- Kāpēc nevajadzētu valkāt kāda cita drēbes – mūsu senči ticēja, ka pat to izmazgāšana nelīdzēs
- Elīna izsauca ”vīru uz stundu”, lai salabotu rozeti, bet galu galā viņš palika līdz pat rītam: kas notika
- Vai grims ir nepieciešams sievietei pēc 60 gadiem: ko saka un iesaka stilisti
- 5 zodiaka zīmes uzsāks pilnīgi jaunu dzīvi jau līdz 2025. gada novembra beigām









