Pagatavošana:
Vispirms uzvāra liellopa gaļas gabalu, atdzesē un sagriež sloksnēs vai kubiņos.
Lasi vēl: Viņu atmaskoja. Francijā zobārsts apzināti pacientiem izrāvis 3900 veselus zobus
Olas cieti novāra un sasmalcina, bet marinētos gurķus sagriež mazos kubiņos.
Smalki sagrieziet ķiplokus vai sarīvējiet tos.
Sajauc ķiplokus ar sasmalcinātiem gurķiem.
Lai saliktu salātus, uz šķīvja uzliek gredzenu. Pirmo kārtu veido puse no sasmalcinātas liellopa gaļas, labi pārziež ar majonēzi.
Otrā kārta ir puse no sasmalcinātiem gurķiem ar ķiploku, arī tos ieziest ar majonēzi.
Trešā kārta – puse no sakapātajām olām, arī ieziest ar majonēzi. Atkārtojiet slāņus.
Sasmalciniet dažus valriekstus (varat izmantot blenderi vai nazi) un novietojiet tos virsū, izveidojot pēdējo kārtu.
Gatavos salātus “Princis” ievieto ledusskapī uz divām stundām, lai tie sastingst.
Labu apetīti! Šie salāti būs lielisks gardums, kas iepriecinās ikvienu!
Tevi noteikti interesēs
- Pirmais sals atnāks negaidīti: sinoptiķu precīza rudens prognozeby Sandra Vīgante
- Jo mazāk par to stāstīsiet apkārtējiem, jo lielāku mieru un laimi sajutīsietby Rinalds Bergmanis
- Lūdzu Kārlim izremontēt mūsu dzīvokli jau 20 gadus – noguris, nav laika… Bet visu savu brīvo laiku viņš veltī kādai citaiby Laura Andersone