Kartupelis nav nemaz tik baiss dārzenis, kā šķiet. Galvenais, pareizi to pagatavot.
Kartupelis satur dažādas noderīgas uzturvielas. Kartupeļi satur daudz C vitamīna, bet tā daudzums samazinās uzglabāšanas laikā, kā arī satur kāliju, fosofru un dzelzi, cinku un jodu.
Spied tālāk, lai uzzinātu, kā pagatavot pavisam vienkārši frī kartupeļus cepeškrāsnī.
Tevi arī varētu interesēt
Tevi noteikti interesēs
- Kādā Tukuma veikalā pamanīju plauktos apgrauztus sierus; pārdevējas atbilde mani pamatīgi samulsinājaby Sandra Vīgante
- Kāpēc sievietēm neveicas personīgajā dzīvē: ģeniāla Zigmunda Freida atbildeby Rinalds Bergmanis
- “Raimonds Pauls manā dzīvē ir atstājis neizdzēšamas pēdas…”: “Prāta Vētras” mūziķis atklājis ko negaidītuby Laura Andersone