Kartupelis nav nemaz tik baiss dārzenis, kā šķiet. Galvenais, pareizi to pagatavot.
Kartupelis satur dažādas noderīgas uzturvielas. Kartupeļi satur daudz C vitamīna, bet tā daudzums samazinās uzglabāšanas laikā, kā arī satur kāliju, fosofru un dzelzi, cinku un jodu.
Spied tālāk, lai uzzinātu, kā pagatavot pavisam vienkārši frī kartupeļus cepeškrāsnī.
Tevi noteikti interesēs
- Ko par jūsu sarunu biedra nodomiem var pastāstīt viņa kājasby Rinalds Bergmanis
- Tuvojas aukstākā rudens diena: sinoptiķi iesaka gatavoties jau tagad — ir nosaukts pirmā sniega datumsby Sandra Vīgante
- Eksperts nosauca trīs ierīces, kuras noteikti jāatvieno no strāvas, dodoties prom no mājāmby Rinalds Bergmanis