Kartupelis nav nemaz tik baiss dārzenis, kā šķiet. Galvenais, pareizi to pagatavot.
Kartupelis satur dažādas noderīgas uzturvielas. Kartupeļi satur daudz C vitamīna, bet tā daudzums samazinās uzglabāšanas laikā, kā arī satur kāliju, fosofru un dzelzi, cinku un jodu.
Spied tālāk, lai uzzinātu, kā pagatavot pavisam vienkārši frī kartupeļus cepeškrāsnī.
Tevi noteikti interesēs
- Jelgavas kasiere nosauc 10 produktus, kurus vakarā lielveikalā nepērk – un paskaidro, kāpēcby Rinalds Bergmanis
- Ko sēt blakus kartupeļiem, lai Kolorādo kartupeļu vabole ietu ar līkumuby Anete Vītola
- Priecīgi jaunumi nākuši klajā saistībā ar latviešu leģendāro dziedātāju Zigfrīdu Muktupāvelu par gaidāmo tuvākajā laikāby Laura Blūma