Problēma nav pašā kartupelī, bet gan tā pagatavošanā un lietošanā – uzcept olīveļļā ar sāli, pēc tam ēst kopā ar majonēzi un sēdēt pie TV un dzert aliņu. Vai arī sagriezt strēmelēs, apcept eļļā, apliet ar kečupu, ēst un uzdzert kolu. Šie veidi nav pavisam diētiski, tāpēc iegaumē šo diētisko recepti, kurā kartupelis lieliski iederas:
- Uzsildi cepeškrāsni 180 grādos.
- Kartupeļus sagriez strēmelītēs.
- Dziļākā bļodiņā iesit pāris olas, pievieno nedaudz sāli, piparus vai citas garšvielas. Kopā ar kartupeļiem ideāli sader rozmarīns un saldā paprika, kā arī baziliks, oregano un timiāns.
- Iemērc kartupeļu strēmelītes olā un liec pannā, kas domāta priekš cepeškrāns, un tā visas pārējās.
- Liec cepešpannu cepeškrāsni uz 20 minūtēm.
- Tāpat vari cept burkānus vai citus rāceņus. Vai visus kopā.
Lai labi garšo!
Avots: www.mhealth.ru
Tevi noteikti interesēs
- Mana māsa devās strādāt uz ārzemēm, jo personīgajā dzīvē viņai neveicāsby Rinalds Bergmanis
- Rādu, kā gatavoju grūbas – vīrs un bērni ēd kā piedevu un lūdz gatavot biežākby Rinalds Bergmanis
- Jūnija sākums apbēdinās ar laikapstākļiem, un diemžēl uz kādu laiku nāksies atvadīties no vasarasby Sandra Ločmele