Problēma nav pašā kartupelī, bet gan tā pagatavošanā un lietošanā – uzcept olīveļļā ar sāli, pēc tam ēst kopā ar majonēzi un sēdēt pie TV un dzert aliņu. Vai arī sagriezt strēmelēs, apcept eļļā, apliet ar kečupu, ēst un uzdzert kolu. Šie veidi nav pavisam diētiski, tāpēc iegaumē šo diētisko recepti, kurā kartupelis lieliski iederas:
- Uzsildi cepeškrāsni 180 grādos.
- Kartupeļus sagriez strēmelītēs.
- Dziļākā bļodiņā iesit pāris olas, pievieno nedaudz sāli, piparus vai citas garšvielas. Kopā ar kartupeļiem ideāli sader rozmarīns un saldā paprika, kā arī baziliks, oregano un timiāns.
- Iemērc kartupeļu strēmelītes olā un liec pannā, kas domāta priekš cepeškrāns, un tā visas pārējās.
- Liec cepešpannu cepeškrāsni uz 20 minūtēm.
- Tāpat vari cept burkānus vai citus rāceņus. Vai visus kopā.
Lai labi garšo!
Avots: www.mhealth.ru
Tevi noteikti interesēs
- Nosaukts vecums, kad sievietei vairs nav vajadzīgi vīriešiby Rinalds Bergmanis
- Jūsu veļa smaržos ļoti svaigi pat bez veļas mīkstinātāja – pievienojiet šīs dabiskās sastāvdaļasby Jeļena Kuzmenko
- Kādēļ zem salona līstēm daudzām automašīnām atrodas “slepenā” poga – un kāpēc ir būtiski par to būt informētamby Sandra Vīgante