Garīgais vecums un zodiaka zīmes: cik patiesībā vecs tu esi?

Saskaņā ar astroloģiju katrai zodiaka zīmei piemīt specifiskas iezīmes, kas to padara atšķirīgu no citām.

Tomēr zvaigznes mūsu piedzimšanas brīdī nosaka ne tikai raksturu, bet arī garīgo vecumu, kas var būt pavisam citāds nekā reālais.

Saskaņā ar astrologiem, katra zodiaka zīme atspoguļo kādu no dzīves posmiem.

Noskaidrojiet, vai jūsu garīgais vecums atbilst jūsu īstajam vecumam!

Auns: 1-7 gadi

Impulsīvais Auns tiek uzskatīts par jaunāko zodiaka zīmi. Viņš bieži rīkojas spontāni, ir viegli emocionāls un nereti nespēj savaldīt dusmas.

Taču viņam piemīt neizsīkstoša enerģija un bērnišķīga ziņkārība, kas vienmēr mudina uz darbībām.

 

Vērsis: 7-14 gadi

Vērši tiek uzskatīti par zīmi, kas pārstāv dzīves posmu starp bērnību un agrīno jaunību, kad prieku sniedz tas, kas pieder pašiem, un viņi pakāpeniski mācās dalīties, taču tas nenotiek viegli, jo viņiem ir grūti samierināties ar tāda materiāla labuma zaudēšanu, kam piešķirta liela vērtība.

Vienlaikus viņiem ir ļoti attīstīta emocionālā pieķeršanās cilvēkiem, kas padara viņus sentimentālus un palīdz veidot ciešas attiecības ar tuviniekiem.

Dvīņi: 14-21 gadi

Dvīņi simbolizē pusaudžu gadus un agrīno pieaugušo dzīvi, kad viņi ir galvenokārt koncentrējušies uz sociālo kontaktu veidošanu un tiecas piederēt kādai grupai.

Viņi ir spējīgi atrast kopīgu valodu ar jebkuru cilvēku, ko sastop, taču viņu spontanitāte un piedzīvojumu alkas pievelk citus gluži kā magnēts. Tomēr viņi ātri zaudē interesi, un uz viņiem ir grūti atstāt ilgstošu iespaidu.

Vēzis: 21-28 gadi

Jūtīgie Vēži pārstāv jaunus pieaugušos, kuri visvairāk novērtē stabilitāti un drošības sajūtu, ko viņi cenšas sasniegt visos dzīves aspektos: darbā, mājās un attiecībās.

Tomēr viņi ir ļoti piesardzīgi un grūti iegūt viņu uzticību, kas var padarīt viņus vientuļus. Viņi visu dzīvi pavada, meklējot savu patieso ‘es’, lidinoties mākoņos.

Lauva: 28-35 gadi

Lauvām, kuras ir ļoti pašpārliecinātas, nav pusaudžu kompleksu, un tās dzīvo ar paceltu galvu. Viņas neslēpj savas emocijas un nebaidās parādīt savu patieso dabu.

Apzinoties savus nopelnus, Lauvas virzās uz saviem mērķiem, neņemot vērā citu cilvēku viedokli. Viņas bieži ignorē labos padomus, jo uzskata, ka zina labāk.

Jaunava: 35-42 gadi

Jaunava ir pieaugušais, kurš īpaši novērtē stabilitāti un izvēlas racionālu pieeju problēmām, pielietojot praktiskus risinājumus. Viņa mīl visu kontrolēt un ir ļoti uzticama, tomēr bieži aizmirst par savu labklājību, rūpējoties par citiem.

Svari: 42-49 gadi

“Svaru zīme pārstāv briedumu un visvairāk novērtē attiecības ar tuviniekiem, kamēr profesionālā karjera vai materiālais labums viņiem ir otršķirīgi. Ģimene ir viņu galvenā prioritāte, un tajā viņi rod lielu gandarījumu.

Tomēr Svaru mainīgais raksturs var padarīt viņu attiecības ar tuviniekiem ne vienmēr vienkāršas.”

Šķir otru lapu, lai uzzinātu kuras ir pārējās zīmes.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment