Pagatavošana:
Noskalojiet vistas sirdis un nogrieziet nevajadzīgās plēves un vēnas. Tad liekam tās katlā, pārlejam ar ūdeni, pievienojam sāli un vārām līdz gatavībai.
Gatavās sirsniņas atdzesē. Tad sagriež šķēlītēs.
Sīpolu nomizo, sagriež mazos gabaliņos un liek bļodā. Pievieno sāli, cukuru, etiķi un verdošu ūdeni. Labi samaisa un atstāj marinēties.
Uzvāra cieti vārītas olas, nomizo un sagriež kubiņos. Sarīvē cieto sieru.
Lasi vēl: Mārrutku tinktūra: daudzpusīgi pielietojams superlīdzeklis
Visus sagatavotos produktus ievieto dziļā bļodā. Pievieno sasmalcinātus garšaugus, sāli un piparus pēc garšas. Sajauc, pārlej ar majonēzi, vēlreiz samaisa un pasniedz.
Rezultātā iegūsi ātri pagatavojamus, bet neticami gardus salātus!
Tevi noteikti interesēs
- Nedz betonēju, nedz mūrēju… Lieveni uztaisīju citādi – vēl labāk: es rādu fotoattēluby Rinalds Bergmanis
- Kāpēc kategoriski nedrīkst atstāt lādētāju pieslēgtu kontaktligzdāby Rinalds Bergmanis
- Nespiediet šo pogu bankomātā — jūs varat zaudēt visu savu naudu: slazds skaidras naudas izņemšanaiby Sandra Vīgante