Pagatavošana:
Noskalojiet vistas sirdis un nogrieziet nevajadzīgās plēves un vēnas. Tad liekam tās katlā, pārlejam ar ūdeni, pievienojam sāli un vārām līdz gatavībai.
Gatavās sirsniņas atdzesē. Tad sagriež šķēlītēs.
Sīpolu nomizo, sagriež mazos gabaliņos un liek bļodā. Pievieno sāli, cukuru, etiķi un verdošu ūdeni. Labi samaisa un atstāj marinēties.
Uzvāra cieti vārītas olas, nomizo un sagriež kubiņos. Sarīvē cieto sieru.
VIDEO:
Lasi vēl: Mārrutku tinktūra: daudzpusīgi pielietojams superlīdzeklis
Visus sagatavotos produktus ievieto dziļā bļodā. Pievieno sasmalcinātus garšaugus, sāli un piparus pēc garšas. Sajauc, pārlej ar majonēzi, vēlreiz samaisa un pasniedz.
Rezultātā iegūsi ātri pagatavojamus, bet neticami gardus salātus!
Tevi noteikti interesēs
- “Vai tev grūti viņus pieskatīt? Tev taču savu nav, paauklē manus” – māsa uzkrāva savus bērnus un aizlidoja uz Turciju
- Sinoptiķu prognoze svētkiem: Ziemassvētkos gaidāms gan lietus, gan sniegs, bet drīz pēc tiem – kārtīgi ziemas mīnusi
- Lieliska sāļā uzkoda Jaungada galdam no lavaša: pilnīgi jauna recepte
- Māra katru gadu viņa ieradās un sabojāja man svētkus, bet es izdomāju viņai lielisku dāvanu
- Naudas koku decembrī es apgriežu tikai šādi, lai tas neizstīdzētu un uzziedētu ar vēl bagātīgākiem ziediem
- Gardākā svētku uzkoda: kraukšķi ar brētliņām, kas pazūd vienā mirklī










