Pagatavošana:
Noskalojiet vistas sirdis un nogrieziet nevajadzīgās plēves un vēnas. Tad liekam tās katlā, pārlejam ar ūdeni, pievienojam sāli un vārām līdz gatavībai.
Gatavās sirsniņas atdzesē. Tad sagriež šķēlītēs.
Sīpolu nomizo, sagriež mazos gabaliņos un liek bļodā. Pievieno sāli, cukuru, etiķi un verdošu ūdeni. Labi samaisa un atstāj marinēties.
Uzvāra cieti vārītas olas, nomizo un sagriež kubiņos. Sarīvē cieto sieru.
Lasi vēl: Mārrutku tinktūra: daudzpusīgi pielietojams superlīdzeklis
Visus sagatavotos produktus ievieto dziļā bļodā. Pievieno sasmalcinātus garšaugus, sāli un piparus pēc garšas. Sajauc, pārlej ar majonēzi, vēlreiz samaisa un pasniedz.
Tevi arī varētu interesēt
Rezultātā iegūsi ātri pagatavojamus, bet neticami gardus salātus!
Tevi noteikti interesēs
- Kāpēc bruģa klāšana tieši uz smiltīm nav gudra izvēle – veca meistara padomiby Rinalds Bergmanis
- Leģendārais dziedātājs Viktors Lapčenoks atklāj patiesību par sevi un Noru Bumbieriby Laura Blūma
- “Jums vairs nav tāds vecums, lai valkātu džinsus,” – paziņoja man pārdevēja Rīgas veikaliņāby Rinalds Bergmanis