Pagatavošana:
Noskalojiet vistas sirdis un nogrieziet nevajadzīgās plēves un vēnas. Tad liekam tās katlā, pārlejam ar ūdeni, pievienojam sāli un vārām līdz gatavībai.
Gatavās sirsniņas atdzesē. Tad sagriež šķēlītēs.
Sīpolu nomizo, sagriež mazos gabaliņos un liek bļodā. Pievieno sāli, cukuru, etiķi un verdošu ūdeni. Labi samaisa un atstāj marinēties.
Uzvāra cieti vārītas olas, nomizo un sagriež kubiņos. Sarīvē cieto sieru.
VIDEO:
Lasi vēl: Mārrutku tinktūra: daudzpusīgi pielietojams superlīdzeklis
Visus sagatavotos produktus ievieto dziļā bļodā. Pievieno sasmalcinātus garšaugus, sāli un piparus pēc garšas. Sajauc, pārlej ar majonēzi, vēlreiz samaisa un pasniedz.
Rezultātā iegūsi ātri pagatavojamus, bet neticami gardus salātus!
Tevi noteikti interesēs
- Kāpēc mēs patiesībā nepareizi iestrādājam pelnus dārzā: 3 kļūdas, kas nepatīk gan augiem, gan augsnei un kad tas nav lietderīgi
- Vīrs mani nosūtīja mēnesi padzīvot pie viņa mātes laukos, Latgales pusē, netālu no Preiļiem — toreiz vēl nezināju, kas mani tur sagaida
- Pensionāre iemācīja, kā pareizi izvēlēties banānus – izrādās, daudzi kļūdās, nepamanot vienu detaļu
- Sātīgs un nedārgs ēdiens, kas garšo visai ģimenei: kartupeļu pankūkas ar siera cepurīti
- Rēzeknes novada iedzīvotāju ikdiena kā “piedzīvojumu filmās”: vedot bērnus uz skolas autobusu pa ceļam “uzskrien” lācim (+ VIDEO)
- Viņu saderība ir “apaļa nulle”: pāri ar šiem vārdiem ir lemti nelaimīgām attiecībām









