Garšīgie salāti “Sirsniņa”. Lai cik daudz gatavo, vienmēr ir par maz

Pagatavošana:

Noskalojiet vistas sirdis un nogrieziet nevajadzīgās plēves un vēnas. Tad liekam tās katlā, pārlejam ar ūdeni, pievienojam sāli un vārām līdz gatavībai.

Gatavās sirsniņas atdzesē. Tad sagriež šķēlītēs.

Sīpolu nomizo, sagriež mazos gabaliņos un liek bļodā. Pievieno sāli, cukuru, etiķi un verdošu ūdeni. Labi samaisa un atstāj marinēties.

Uzvāra cieti vārītas olas, nomizo un sagriež kubiņos. Sarīvē cieto sieru.

Lasi vēl: Mārrutku tinktūra: daudzpusīgi pielietojams superlīdzeklis

Visus sagatavotos produktus ievieto dziļā bļodā. Pievieno sasmalcinātus garšaugus, sāli un piparus pēc garšas. Sajauc, pārlej ar majonēzi, vēlreiz samaisa un pasniedz.

Rezultātā iegūsi ātri pagatavojamus, bet neticami gardus salātus!

Leave a Comment