Gatavo belašu vietā! Tie tiek apēsti uzreiz, viņiem pat nav laika atdzist

Ātrākais un vienkāršākais veids, kā pagatavot slinkos belašus! Ja jums ir ļoti maz laika, bet vēlaties kaut ko garšīgu, tad šī recepte ir paredzēta jums.

Tas ir ļoti vienkārši!

Pasniedzu kā uzkodu, vakariņās vai gatavoju piknikam.

Kā pagatavot:

Bļodā sajauc malto gaļu (es izmantoju tītara ), olu, sāli un maltus melnos piparus.

Pievieno nedaudz dilles, pētersīļus, zaļos sīpolus un visu kārtīgi samaisa.

Sagrieziet maizi apaļo  1,5 centimetrus biezos gabaliņos.

Cepamo pannu iesmērē ar augu eļļu un liek maizi.

Tagad veidojam maltās gaļas kotletes un liekam uz maizes.

Bļodā sajauciet divas olas, pienu un sāli.

Lasi vēl: Atbrīvojos no stiepļu tārpiem reizi par visām reizēm: rudenī vienkārši apsmidzina zemes gabalu ar šo produktu

Ielejiet maisījumu pannā uz maizes.

Liek cepeškrāsnī uz 20 minūtēm 180 grādos.

Izņem no cepeškrāsns un pārkaisa ar sieru. Liek cepeškrāsnī vēl uz 5 minūtēm 180 grādos.

Slinkie belaši ir gatavi! Virsū uzkaisa nedaudz zaļumus.

Sastāvdaļas: 

Maltā gaļa – 400 g
Mazā bagete – 1 gab. (150 g)
Olas – 3 gab.
Siers – 100 g
Piens – 150 g
Sāls, pipari – pēc garšas
Dilles, pētersīļi, zaļie sīpoli – 30 g
Olīveļļa – ietauko pannu

Tas ir ļoti garšīgi!

Tie ļoti garšo kā belaši, kas iemērcēti pienā un olā un kļūst kā mīkla.

Lasi vēl: Jums izdosies – Kurām zvaigžņu zīmēm septembra beigas būs spēcīgs grūdiens

Labu apetīti!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment