Gatavojies īpašai dienai: vasaras saulgriežu dienā, 2024. gada 21. jūnijā, jūs varat piesaistīt savā dzīvē labklājību un laimi 

 

Kopš seniem laikiem mūsu senči pret vasaras saulgriežiem izturējās ar īpašu cieņu, jo šī diena tika uzskatīta par vienu no gada svarīgākajām.

Nepievērst tai pienācīgu uzmanību, kā mēdz teikt, spēlīties ar likteni. Šīs dienas enerģija, ja netiek pārvaldīta, var nodarīt skādi, bet, ja to novirzīsiet pareizajā virzienā, tā var mainīt dzīvi uz labo pusi.

21. jūnijā Saule būs nepārspējama debesu valdniece, jo dienasgaismas laiks sasniegs savu maksimumu.  Oksana Juņina norāda, ka mūsu Saule simbolizē katra cilvēka augstākos ideālus, tāpēc tās vēlmēm un centieniem ir liels potenciāls. Lai tās piepildītu, ir svarīgi pienācīgi sagatavoties vasaras saulgriežu dienai un pavadīt to ar labumu.

 

Kā sagatavoties gada spēcīgākajai dienai – 2024. gada 21. jūnijam?

 

 

Lūk, kas jums jādara:

Veiciet inventarizāciju savā mājoklī, bez nožēlas atbrīvojoties no nevajadzīgām lietām. Labas lietas tomēr labāk dāvināt tiem, kam tās ir vajadzīgas, lai tās nenonāktu zudībā. Pēc tam rūpīgi iztīriet savu māju, nepalaižot garām nevienu stūrīti. Īpašu uzmanību pievērsiet logu mazgāšanai, caur kuriem jūsu mājoklī iekļūst saules stari.

Pieņemiet atvainošanos no pāridarītājiem un lūdziet piedošanu sev, veltot pūles, lai atbrīvotos no negatīvām domām, dusmām un skaudības. Būs vieglāk, ja atcerēsieties savu sapni. Tikai atbrīvojoties no negatīvisma, jūs kļūsiet par tā pievilkšanas magnētu.

Lai pabeigtu attīrīšanās procesu, varat izstaigāt mājas perimetru ar iedegtu sveci.

 

Ko nevajadzētu darīt 21. jūnijā?

Dažreiz mūsu unikālie garīgās drošības paņēmieni ir tikpat svarīgi kā mūsu rīcība. Lai nepārspīlētu un nenodarītu sev pāri un nekaitētu, ir svarīgi izvairīties no turpmāk minētā:

1. Ilgstoša atrašanās saulē. Tas ir ne tikai bīstamo UV staru dēļ, bet arī tāpēc, ka ir svarīgi emocionāli neizdegt. Saules enerģija ir ļoti spēcīga, un mūsu garīgais stāvoklis ir trausls, tāpēc ir svarīgi šo enerģiju uztvert ar mēru un ar cieņu.

2. Laika pavadīšana vienatnē slēgtās telpās. Šāda uzvedība var novest pie izolācijas no pasaules, dabas un citiem cilvēkiem.

3. Zaru laušana, ziedu plūkšana un bezmērķīga zāles pļaušana. Cieņa pret augiem un dzīvniekiem ir obligāts priekšnoteikums jūsu personīgajai labklājībai.

 

Kas palīdzēs piepildīt vēlmes vasaras saulgriežu dienā?

Mums visiem ir vēlmes; visi cilvēki tiecas pēc veiksmes un laimes, kā arī pēc dažādu dzīves aspektu uzlabošanas.

Lai sasniegtu laimi mīlestībā, ir svarīgi būt uzmanīgam un iejūtīgam pret pretējā dzimuma partneri. Labestīga attieksme un rūpes palīdz radīt harmoniju abu dzimumu enerģijā un nodrošina tās vienmērīgu plūsmu.

Lai sasniegtu finansiālu veiksmi, ir ne tikai jāsaņem, bet arī jādod. Ziedojiet noteiktu summu labdarībai, palutiniet savus draugus un tuviniekus ar labumiem un uzdāviniet viņiem ko jauku.

Arī palielināt savu veiksmi var rīta modināšana. Paskaties uz austošo sauli un izsaki tai pateicību par tās siltumu un dāvanām. Tas palīdzēs piesaistīt jūsu dzīvē labklājību. Pēc tam izteiksiet savu vēlējumu. Rīta stundām ir īpašs potenciāls tās piepildīšanai.

 

Eksperte iesaka arī nomazgāties vannā ar jūras sāli. Nav nepieciešams veikt tvaika procedūras, īpaši jūnijā, kad ir pārāk karsts. Vienkārši piepildiet vannu ar siltu ūdeni un kādu brīdi izbaudiet to. Jūras sāls palīdzēs jums atbrīvoties no negatīvajām emocijām un veikt attīrīšanos. Iztukšojot ūdeni, ieteicams vizualizēt visu slikto, kas no jums tiek aizvākts.

 

Ko darīt, lai piesaistītu veiksmi un laimi?

1. Uzlādējiet zelta rotaslietas ar saules enerģiju. Vakarā novietojiet tās tur, kur krīt saules stari, bet 21. dienā no rīta uzlieciet un nēsājiet tās visu dienu. Īpaši labs ir zelts ar rubīnu, granātu, dzintaru vai citrīnu.

2 – Nēsājiet spilgtas krāsas apģērbu sarkanā, oranžā vai dzeltenā krāsā. Rītausmas krāsas palīdzēs jums sinhronizēties ar saules enerģiju, piesaistot veiksmi un laimi.

3. Gatavojiet ēdienus apaļās formās, kas simbolizē sauli, piemēram, pankūkas. Derēs arī ābolu šarloto pīrāgs, jo āboli ir dabas dāvana. Ja laika ir maz, pagatavojiet vienkārši olu kulteni – arī to dzeltenā krāsa asociējas ar sauli.

4. Pavadiet laiku dabā, pie upes. Peldieties un baudiet saules starus, bet dariet to harmonijā ar dabu, mijiedarbojoties ar to. Saskaņā ar senajām paražām var uzpīt vainagu un ļaut tam peldēt uz ūdens. Vēlama ir arī piknika rīkošana, prieks un jautrība kopā ar tuviniekiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment