Gatavoju gardus, maigus salātus: apēdīs vienā minūtē, recepte vienkārša (maniem viesiem ļoti garšoja, tāpēc droši iesaku arī jums)

Šodien vēlos dalīties ar gardo salātu recepti. Tie ir ļoti maigi, apetītlīgi, neparasti garšīgi un turklāt ļoti vienkārši pagatavojami. Šos salātus vienmēr apēd uz urrā, iesaku pagatavot.

Sastāvdaļas:

1 vistas fileja
sīpols – 1 gab.
gurķis – 1 gab.
siers – 100 g.
olas – 3 gab.
sāls pipari

Sīpolu marināde:

sāls – 1/2 tējk.
cukurs – 1 tējk.
etiķis 9% vai ābolu sidra etiķis – 2 ēd.k.
ūdens – 2 ēd.k.

Mājas majonēze:

augu eļļa – 200 ml.
1 ola
cukurs – 1 tējk.
sāls – 1/2 tējk.
sinepes – 1 tējk.
citronu sula – 1 tējk.

Kā pagatavot:

Mums būs nepieciešams svaigs gurķis, siers, sīpoli, vārītas olas un vistas krūtiņa.

Krūts fileju ievietoju verdošā ūdenī un vārīja sālsūdenī 15 minūtes. Atstājiet buljonā, līdz tas ir pilnībā atdzisis. Tātad tas būs ļoti sulīgs.

Sīpolu sagriež pusgredzenos un marinē. Pievienojiet pusi tējkarotes sāls, vienu tējkaroti cukura, 2 ēdamkarotes ābolu sidra etiķa vai 9%. Un 2 ēdamkarotes ūdens, samaisa un atstāj uz 15 minūtēm.

Tikmēr sagrieziet vistas krūtiņu kubiņos un ievietojiet bļodā. Sasmalcinām arī svaigo gurķi un arī liekam bļodā.

Sieru var sarīvēt, man labāk patīk kubiņos, jo tā salātos vairāk jūtams siers. Atliek tikai sasmalcināt cieti vārītas olas un ievietot tās bļodā ar pārējām sastāvdaļām.

Beigās pievienojiet marinētu sīpolu (pēc tam, kad no tā notecināts ūdens), maltus melnos piparus un sāli pēc garšas.

Lasi vēl: Kā es pārsteidzu viesus ar visvienkāršāko uzkodu. “Sniega cietoksnis”

Sezona ar majonēzi. Pagatavošu mājās gatavotu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment