Ielejiet 200 ml burkā. augu eļļu, šeit pievienojiet vienu olu, pievienojiet vienu tējkaroti cukura, pusi tējkarotes sāls un vienu tējkaroti sinepju.
Novietojiet iegremdējamo blenderi tieši uz olas un sāciet kult. Kad majonēze sāk sabiezēt un mainīt krāsu, turpiniet kult, paceļot blenderi.
Beigās pievieno vienu tējkaroti citrona sulas un vēlreiz nedaudz sakuļ. Un mājās gatavota klasiskā majonēze “Provansas” ir gatava tikai pāris minūtēs.
Sajauciet mūsu salātus un ielieciet tos salātu bļodā. Salāti sanāk ļoti garšīgi, sulīgi un maigi, visi produkti lieliski sader kopā.
Lasi vēl: Visums viņus glāstīs: Globa nosauca trīs 2024. gada pavasara favorītus
Novēlu jums visiem labu apetīti.
Tevi noteikti interesēs
- Septembrī apleju ābeles ar īpašu šķīdumu – nākamgad raža būs tāda, ka kaimiņi brīnīsiesby Rinalds Zembergs
- Drīzumā lielākajai daļai telefonu tiks atslēgts lietotņu veikals “Google Play” – eksperti skaidro kāpēc un ko darītby Sandra Vīgante
- Kāpēc daudzos veikalos kasieri nepiedāvā izdot čeku – tas tiek darīts apzinātiby Sandra Vīgante