Ielejiet 200 ml burkā. augu eļļu, šeit pievienojiet vienu olu, pievienojiet vienu tējkaroti cukura, pusi tējkarotes sāls un vienu tējkaroti sinepju.
Novietojiet iegremdējamo blenderi tieši uz olas un sāciet kult. Kad majonēze sāk sabiezēt un mainīt krāsu, turpiniet kult, paceļot blenderi.
Beigās pievieno vienu tējkaroti citrona sulas un vēlreiz nedaudz sakuļ. Un mājās gatavota klasiskā majonēze “Provansas” ir gatava tikai pāris minūtēs.
VIDEO:
Sajauciet mūsu salātus un ielieciet tos salātu bļodā. Salāti sanāk ļoti garšīgi, sulīgi un maigi, visi produkti lieliski sader kopā.
Lasi vēl: Visums viņus glāstīs: Globa nosauca trīs 2024. gada pavasara favorītus
Novēlu jums visiem labu apetīti.
Tevi noteikti interesēs
- Lieliski salāti aizņemtām dienām – vienkāršs biešu un gurķu salikums, kas priecē ar savu sātīgumu un garšu
- Šīm četrām zodiaka zīmēm 11. novembris nesīs īpaši veiksmīgu dienu
- Nekad neglabājiet tur sīpolus: tie pārvērtīsies “putriņā”
- Kāpēc daudzas sievietes mūsdienās izvēlas mainīt savu dzīvi pat pēc 30 vai 40 gadu kopdzīves — 7 iemesli
- Ilva aizbrauca atpūsties uz Ēģipti un viesnīcas šefpavārs atklāj, ko viņi dara ar ēdienu, kas paliek pāri no bufetes restorāniem
- Ņemu glāzi kefīra, mazliet maltās gaļas un pēc neilga laika ceļu galdā lieliskas vakariņas visai ģimenei










