Ielejiet 200 ml burkā. augu eļļu, šeit pievienojiet vienu olu, pievienojiet vienu tējkaroti cukura, pusi tējkarotes sāls un vienu tējkaroti sinepju.
Novietojiet iegremdējamo blenderi tieši uz olas un sāciet kult. Kad majonēze sāk sabiezēt un mainīt krāsu, turpiniet kult, paceļot blenderi.
Beigās pievieno vienu tējkaroti citrona sulas un vēlreiz nedaudz sakuļ. Un mājās gatavota klasiskā majonēze “Provansas” ir gatava tikai pāris minūtēs.
Sajauciet mūsu salātus un ielieciet tos salātu bļodā. Salāti sanāk ļoti garšīgi, sulīgi un maigi, visi produkti lieliski sader kopā.
Lasi vēl: Visums viņus glāstīs: Globa nosauca trīs 2024. gada pavasara favorītus
Novēlu jums visiem labu apetīti.
Tevi noteikti interesēs
- 6 vīrieša ķermeņa daļas, kurām 90% sieviešu pievērš uzmanību vispirmsby Rinalds Bergmanis
- Apstiprināju koda pieprasījumu iekš ”Smart-ID”, bet paliku bez naudas; būtiski ņemt vērā šo niansiby Sandra Vīgante
- Šodien sakāros ar jaunu krāpniecības veidu, zvana it kā no VID – kas ir jāzina, lai neuzķertosby Evita Šulce