Gatavoju pīrāgu “slinkajiem”: tērēju 5 minūtes sava laika, bet pārējo paveic cepeškrāsns

Šī ir pīrāga recepte, kuru var pagatavot ļoti ātri; mīklas sagatavošana aizņem tikai 5 minūtes, un pārējo darbu paveiks cepeškrāsns.

Pīrāgs iznāk maigs, mīksts, gaisīgs, mēreni salds un ļoti garšīgs. To var pagatavot ar jebkuriem sezonas augļiem vai ogām, bet ideāli piemēroti ir arī konservēti ananāsi vai persiki. Īpaši persiki.

Persiki ir dabiski saldi un sulīgi, kas piešķir pīrāgam bagātīgu garšu un mitruma sajūtu. To saldums ideāli papildina pīrāga mīklu, radot harmonisku garšu. Persikiem ir arī izteikts un patīkams aromāts, kas pastiprinās cepšanas laikā, piepildot virtuvi ar vilinošu smaržu un padarot pīrāgu vēl pievilcīgāku.

Lasi arī: Kā dzīvot sievietei pēc 50, ja viņai nav vīra vai dzīvesdrauga? Stāsta eksperte

 

PATAVOŠANAS METODE:

Bļodā sakuļ 3 olas, pievieno šķipsniņu sāls, 200 g cukura, paciņu vanilīna (1,5 g) un ar mikseri sakuļ olu masu, līdz tā kļūst gaiša un palielinās.

Jo labāk sakulsies olas, jo pīrāgs būs gaisīgāks, tāpēc puto 2-3 minūtes.

Tālāk ielej 75 g izkausēta un pilnībā atdzesēta sviesta, kā arī pievieno 150 g saldā krējuma istabas temperatūrā. Atkal izmantojiet maisītāju, lai sajauktu visas sastāvdaļas.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment