Šis ir pīrāgs, kuru iespējams pagatavot pavisam īsā laikā – mīkla ir gatava nieka piecās minūtēs, bet tālāko darbu paveic cepeškrāsns.
Gala rezultātā iegūsi maigu, mīkstu un gaisīgu pīrāgu ar vieglu saldumu un izcilu garšu. To var cept gan ar sezonas ogām vai augļiem, gan ar konservētiem, piemēram, persikiem vai ananāsiem. Īpaši labi šajā receptē iederas persiki.
Lasi arī: Produkti ar visilgāko glabāšanas laiku: pareizi iepakojot, tie nesabojājas pat vairāk nekā 20 gadus
Persiki ir dabiski saldi un sulīgi, kas piešķir pīrāgam bagātīgu garšu un mitruma sajūtu. To saldums ideāli papildina pīrāga mīklu, radot harmonisku garšu. Persikiem ir arī izteikts un patīkams aromāts, kas pastiprinās cepšanas laikā, piepildot virtuvi ar vilinošu smaržu un padarot pīrāgu vēl pievilcīgāku.
PATAVOŠANAS METODE:
Bļodā sakuļ 3 olas, pievieno šķipsniņu sāls, 200 g cukura, paciņu vanilīna (1,5 g) un ar mikseri sakuļ olu masu, līdz tā kļūst gaiša un palielinās.
Jo labāk sakulsies olas, jo pīrāgs būs gaisīgāks, tāpēc puto 2-3 minūtes.
Tālāk ielej 75 g izkausēta un pilnībā atdzesēta sviesta, kā arī pievieno 150 g saldā krējuma istabas temperatūrā. Atkal izmantojiet maisītāju, lai sajauktu visas sastāvdaļas.
Kā pagatavot pufīgu omletu bez miltiem un krāsns: 4 padomi un 1 īpaša sastāvdaļa, kas visu maina
Tagad mīklā iesijā 240 g miltu un 10 g cepamā pulvera. Neieslēdzot mikseri, sausās sastāvdaļas uzmanīgi iemaisa šķidrajās un pēc tam ar mazāko jaudu visu samaisa līdz gludai. Tādā veidā milti nelidos dažādos virzienos un neradīs daudz putekļu.
Mikseri neizmantojam ilgu laiku, ar lāpstiņu labāk iemaisīt atlikušos miltus kas ir pa bļodas malām.
Tālāk seko ļoti svarīgs solis!
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- ”Daudzi pat neiedomājas tur sniegu notīrīt”: par šādu pārkāpumu konkrētā situācijā 1400 eiro sods
- Debešķīgas brokastis, kas gatavas dažu minūšu laikā: ar recepti padalījās mans draugs itālis
- Šīm 4 zodiaka zīmēm 12. novembris nesīs lielu veiksmi un jaunas iespējas
- Kā pareizi novembrī apsegt rozes, lai tās viegli pārziemotu un priecētu ar krāšņiem ziediem pavasarī
- Eksperte uzsver, lai šoziem iedzīvotāji neaizver savas komposta tvertnes vāku: ”Ļaujiet pārziemot šīm radībām tur”
- Pazīstama pārdevēja atklāja, kāpēc ražotāji caurdur putraimu un makaronu iepakojumus










