Gatavoju teju katru otro dienu. Vienkārša recepte no restorāna, kas pagatavojama 10 minūtēs

Sīpolu sagriež mazos kubiņos un apcep augu eļļā.

Gurķus sagriež kubiņos un pievieno sīpoliem, samaisa un sautē 5 minūtes.

Pievieno sasmalcinātus ķiplokus, samaisa un sautē 2 minūtes. Noņem no plīts.

Uz rupjas rīves sarīvē bietes.

 Vārītas olas sagriež kubiņos.

Salātu bļodā sajauc visus produktus, pārlej ar majonēzi pēc garšas, svaigiem pētersīļiem un dillēm.

Izmaisa un pēc nepieciešamības pievieno sāli un piparus, vai jebkuru citu sev tīkamu garšvielu.

Salāti iznāk ļoti interesanti, ceptu sīpolu un marinētu gurķu garša tiem piešķir oriģinalitāti. Šādu ēdienu var piedāvāt viesiem, domāju, ka viņi to noteikti novērtēs.

 

Pagatavošanai jums būs vajadzīgas šādas sastāvdaļas:

Bietes – 1 kg

Sīpols – 1

Marinēti gurķi – 5

Vārītas olas – 4

Ķiploki – 3 daiviņas

Majonēze, sāls, pipari, garšaugi

 

 

VIDEO pamācība:

 

Papildus info:

Bietes ir tik gardas, jo tām ir unikāla saldena un zemes garša, kas labi sader ar dažādiem citiem ēdieniem. To dabīgais saldums padara tās izcilas gan siltos, gan aukstos ēdienos, un bietes var piešķirt ēdieniem bagātīgu garšas dziļumu.

Turklāt bietes viegli uzņem garšvielas un mērces, tādējādi piedāvājot daudzveidīgas gatavošanas iespējas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment