Sīpolu sagriež mazos kubiņos un apcep augu eļļā.
Gurķus sagriež kubiņos un pievieno sīpoliem, samaisa un sautē 5 minūtes.
Pievieno sasmalcinātus ķiplokus, samaisa un sautē 2 minūtes. Noņem no plīts.
Uz rupjas rīves sarīvē bietes.
Vārītas olas sagriež kubiņos.
Salātu bļodā sajauc visus produktus, pārlej ar majonēzi pēc garšas, svaigiem pētersīļiem un dillēm.
Izmaisa un pēc nepieciešamības pievieno sāli un piparus, vai jebkuru citu sev tīkamu garšvielu.
Salāti iznāk ļoti interesanti, ceptu sīpolu un marinētu gurķu garša tiem piešķir oriģinalitāti. Šādu ēdienu var piedāvāt viesiem, domāju, ka viņi to noteikti novērtēs.
Pagatavošanai jums būs vajadzīgas šādas sastāvdaļas:
Bietes – 1 kg
Sīpols – 1
Marinēti gurķi – 5
Vārītas olas – 4
Ķiploki – 3 daiviņas
Majonēze, sāls, pipari, garšaugi
VIDEO pamācība:
Papildus info:
Bietes ir tik gardas, jo tām ir unikāla saldena un zemes garša, kas labi sader ar dažādiem citiem ēdieniem. To dabīgais saldums padara tās izcilas gan siltos, gan aukstos ēdienos, un bietes var piešķirt ēdieniem bagātīgu garšas dziļumu.
Turklāt bietes viegli uzņem garšvielas un mērces, tādējādi piedāvājot daudzveidīgas gatavošanas iespējas.
Tevi noteikti interesēs
- “Šis bija grūts periods…”: aktrise Rēzija Kalniņa atklāj pēdējā gada laikā notikušo
- Kāpēc melnās skrūves nav labākā izvēle: stāstu, ko pārbaudīju praksē
- Mans franču draugs reiz pagatavoja šīs dievīgās smalkmaizītes: pildītas ar mascarpone un citronu krēmu
- Šāda situācija raksturīga pēdējo gadu tendencēm… Meteorologs Toms Bricis prognozē sala, sniega un kārtīgas ziemas iestāšanos Latvijā
- Mīksti un aromātiski kefīra cepumi — gatavoju 5 minūtēs, lieliski sader ar tasi tējas
- Kāpēc kaķis izvēlas tieši tevi: 4 galvenie faktori, kas to ietekmē







