Gatavoju vienkāršu “Gliemežu” pīrāgu: mainot pildījumus, vari gatavot katru dienu

Bet tajā pašā laikā mēs to neizrullējam pārāk plānu, mīklai nevajadzētu būt redzamai caur virsmu. Tās biezums ir aptuveni 3 mm. Un vēlos pievērst jūsu uzmanību arī izrullētās mīklas formai. Tam jābūt ovālas formas.

Šodien gatavošu gliemežu pīrāgu ar vārītu iebiezināto pienu. Ņemam iebiezināto pienu, biezu un garšīgu. Uzklājiet pildījumu plānā kārtā uz 1/3 mīklas.

Vislabāk to darīt ar silikona lāpstiņu vai karoti. Neizmantojiet platu nazi, jo varat nejauši sagriezt mīklu un pildījums iztecēs.

Sarullējiet gandrīz pusi slāņa.

Tagad ņemam mīklas nazi un, sākot no vidus, veicam šos iegriezumus.

Sarullējiet rullīti līdz galam un pārnesiet uz sagatavoto pannu. Nosedziet ar dvieli un ļaujiet nostāvēties un palielināt izmēru 15-20 minūtes.

Tad 1 dzeltenums un 1 ēd.k. Sajauc pienu un ar šo maisījumu iezied pīrāgu.

Tas ir dzeltenums un piens, kas ceptiem izstrādājumiem piešķir skaistu, rožainu, spīdīgu izskatu.
30 minūtes cept cepeškrāsnī, kas ir uzkarsēta līdz 180 grādiem.

Paskaties, cik mēs esam kļuvuši skaisti. Starp citu, ja ir vēlme un vairāk laika, tādā veidā vari pagatavot mini pīrāgus.

Ļaujiet pīrāgam atdzist un aiciniet ģimeni iedzert aromātisku tēju ar smalkāko un ļoti garšīgāko “Gliemežu” pīrāgu. Pildījumus var mainīt katru reizi. Man ļoti garšo ar ķiršiem, upeņu ievārījumu vai šokolādi.

Izmēģiniet, eksperimentējiet un nereti ieprieciniet savus mīļos ar gardiem pašceptiem izstrādājumiem.

Lasi vēl: Personības tests: uzzini, kādas ir tavas dominējošās rakstura iezīmes

Tā ir viņa, kas mājā rada siltuma un komforta atmosfēru!

Leave a Comment