Gatavoju vienkāršu “Gliemežu” pīrāgu: mainot pildījumus, vari gatavot kaut vai katru dienu

Bet tajā pašā laikā mēs to neizrullējam pārāk plānu, mīklai nevajadzētu būt redzamai virsmai. Tās biezums ir aptuveni 3 mm. Un vēlos pievērst jūsu uzmanību arī izrullētās mīklas formai. Tam jābūt ovālas formas.

Šodien gatavošu gliemežu pīrāgu ar vārītu iebiezināto pienu. Ņemam iebiezināto pienu, biezu un garšīgu. Es vienmēr pērku divus uzņēmumus – vai nu Aleksejevskoje vai Rogachev. Uzklājiet pildījumu plānā kārtā uz 1/3 mīklas.

Vislabāk to darīt ar silikona lāpstiņu vai karoti. Neizmantojiet platu nazi, jo varat nejauši sagriezt mīklu un pildījums iztecēs.

Sarullējiet gandrīz pusi slāņa.

Tagad ņemam mīklas nazi un, sākot no vidus, veicam šos iegriezumus.

Sarullējiet rullīti līdz galam un pārnesiet uz sagatavoto pannu. Nosedziet ar dvieli un ļaujiet nostāvēties un palielināt izmēru 15-20 minūtes.

Tad 1 dzeltenums un 1 ēd.k. Sajauc pienu un ar šo maisījumu iezied pīrāgu.

Dzeltenums un piens nodrošina maizes izstrādājumiem skaistu, rožainu un spīdīgu izskatu.
Mēs nosūtām kūku 30 minūtes cept cepeškrāsnī, kas ir uzkarsēta līdz 180 grādiem.

Paskaties, cik mēs esam kļuvuši skaisti. Starp citu, ja ir vēlme un vairāk laika, tādā veidā vari pagatavot mini pīrāgus jeb, kā mēs tos saucam, bageles.

Ļaujiet pīrāgam atdzist un aiciniet ģimeni iedzert aromātisku tēju ar smalkāko un ļoti garšīgāko “Gliemežu” pīrāgu. Pildījumus var mainīt katru reizi.

Lasi vēl: Jau sen esmu aizmirsusi, kas ir mušas, odi un knišļi mājā. Parādīšu triku, kas palīdzēs no tiem atbrīvoties reizi par visām reizēm

Man ļoti garšo ar ķiršiem, upeņu ievārījumu vai šokolādi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment