Virspusē salieciet mizas, ko iepriekš izņēmāt no pannas.
Uzkarsē uz uguns, uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai un 20 minūtes vāra uz vidējas uguns (ar aizvērtu vāku). Gatavošanas laikā to var pāris reizes apgriezt.
Ir svarīgi kontrolēt gatavošanas laiku. Ja gatavo pārāk ilgi, krūtiņa var zaudēt tekstūru un kļūt pārāk mīksta. Ieteicamais optimālais laiks ir aptuveni 20-25 minūtes, lai saglabātu līdzsvaru starp gaļas mīkstumu un blīvumu. Īpašas garšvielas un dārzeņu pievienošana buljonam var arī uzlabot gatavā ēdiena garšu un tekstūru.
Vistas krūtiņas gatavību var pārbaudīt, caurdurot caur vistas krūtiņu. Ja sula izdalās dzidra, gaļa ir gatava.
Sīpolu miziņās pagatavotu vistas krūtiņu var pasniegt vairākos veidos, kas izceļ tās garšu un smaržu. Pirmkārt, ir svarīgi gatavoto gaļu pareizi sagriezt šķēlēs. Krūtiņu ieteicams sagriezt apmēram centimetru biezos porcijās, lai tās saglabātu sulas un būtu apetītlīgākas.
Vislabāk ēdienu papildināt ar svaigām piedevām. Lieliska izvēle būs kartupeļu biezeni vai vārīti dārzeņi. Tie ne tikai papildinās vistas gaļu, bet arī radīs harmonisku krāsu kontrastu uz šķīvja.
Labu apetīti.
Es pat nešaubos, ka jūs gatavojat garšīgi, taču nevajadzētu aizmirst, ka ir arī iesācēji, kuriem šī recepte būs noderīga.
Lasi vēl: Šīm zvaigžņu zīmēm būs balta svītra jau 15. decembrī, kad Merkurs pārtrauks retrogradāciju
Ja arī jūs gatavojat šādi, es labprāt atgādināšu jums par recepti.
Tevi noteikti interesēs
- Vecumdienās tev nevajag draugus, bērnus, vīru vai sievu, bet gan šīs četras lietasby Sandra Vīgante
- Banku pārstāvji aicina klientus būt uzmanīgiem un bankomātos izvairīties no šīs pogas nospiešanasby Sandra Vīgante
- “Tas nav viegls lēmums, bet tas ir jāpieņem!”: VID ģenerāldirektore nāk klajā ar paziņojumuby Laura Andersone