Virspusē salieciet mizas, ko iepriekš izņēmāt no pannas.
Uzkarsē uz uguns, uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai un 20 minūtes vāra uz vidējas uguns (ar aizvērtu vāku). Gatavošanas laikā to var pāris reizes apgriezt.
Ir svarīgi kontrolēt gatavošanas laiku. Ja gatavo pārāk ilgi, krūtiņa var zaudēt tekstūru un kļūt pārāk mīksta. Ieteicamais optimālais laiks ir aptuveni 20-25 minūtes, lai saglabātu līdzsvaru starp gaļas mīkstumu un blīvumu. Īpašas garšvielas un dārzeņu pievienošana buljonam var arī uzlabot gatavā ēdiena garšu un tekstūru.
Vistas krūtiņas gatavību var pārbaudīt, caurdurot caur vistas krūtiņu. Ja sula izdalās dzidra, gaļa ir gatava.
Sīpolu miziņās pagatavotu vistas krūtiņu var pasniegt vairākos veidos, kas izceļ tās garšu un smaržu. Pirmkārt, ir svarīgi gatavoto gaļu pareizi sagriezt šķēlēs. Krūtiņu ieteicams sagriezt apmēram centimetru biezos porcijās, lai tās saglabātu sulas un būtu apetītlīgākas.
Vislabāk ēdienu papildināt ar svaigām piedevām. Lieliska izvēle būs kartupeļu biezeni vai vārīti dārzeņi. Tie ne tikai papildinās vistas gaļu, bet arī radīs harmonisku krāsu kontrastu uz šķīvja.
Labu apetīti.
Es pat nešaubos, ka jūs gatavojat garšīgi, taču nevajadzētu aizmirst, ka ir arī iesācēji, kuriem šī recepte būs noderīga.
Lasi vēl: Šīm zvaigžņu zīmēm būs balta svītra jau 15. decembrī, kad Merkurs pārtrauks retrogradāciju
Ja arī jūs gatavojat šādi, es labprāt atgādināšu jums par recepti.
Tevi noteikti interesēs
- Vienkāršs mēslojums un redīsi izaugs lieli – ražu nebūs kur liktby Anete Vītola
- Zemē atrastā nauda: nevis veiksme, bet augstāku spēku zīme – kas patiesībā tev ir jāzina par atradumuby Rinalds Bergmanis
- Kaķis nejauši nogāza vīra telefonu – tajā brīdī uz ekrāna uzplaiksnīja ziņa: “Labrīt, dārgais…”by Rinalds Bergmanis