Pagatavošana:
Bļodā samaisām sviestu, sāli, cukuru un vaniļas cukuru.
Pievienojam masai olas.
Pakāpeniski iesijājam masā miltus kopā ar cepamo pulveri.
Pievienojam saldo krējumu, visu kārtīgi samaisām.
Mīklu liekam ietaukotā vai ieeļļotā veidnē.
Ābolus nomizojam, sagriežam ceturtdaļās, izņemam serdes un apslakām ar citrona sulu.
Ābolus liekam uz mīklas, viegli piespiežot.
Cepam apmēram 12 minūtes 175 grādu temperatūrā.
Lai pagatavotu pildījumu, sajaucam krējumu, olas un cukuru.
Izņemam pīrāgu no cepeškrāsns un pārlejam ar pildījumu. Cepam vēl 50 minūtes.
Kad pīrāgs gatavs, atdzesējam un pārkaisām ar pūdercukuru.
Lasi arī: Slavenais Pāvels Globa nosaucis zvaigžņu zīmes, kurām rudens sākums nebūs viegls laiks
Lasīt vēl: Sieva ik dienu dzirdēja dīvainas skaņas no garāžas. Viņa bija šokā, kad uzzināja, ko vīrs tur dara
Ja rudenīgajās dienās gribas baudīt kādu kārumu, atlicini nedaudz laika un pagatavo ābolu pīrāgu – tas ir ne tikai gards, bet arī veselīgs, jo tieši rudenī ābolos ir visvairāk vitamīnu. Un neaizmirsti padalīties šajā receptē ar draugiem sociālajos tīklos!
Arī interesanti: Kāpēc dažas sievietes viegli apprecas un veido personīgo dzīvi, bet citas cieš no vientulības?
Tevi noteikti interesēs
- Meteorologs atklāja prognozi decembra sākumam: ”Uz īstu ziemu varam vēl necerēt, tomēr ir kāds BET”
- Ja iedzīvotāji 31.decembrī šajā Latvijas pilsētā šaus salūtu ātrāk nekā paredzēts – gaidāms sods līdz 1400 eiro
- Dvieļi kļuva mīksti jau pēc vienas mazgāšanas reizes, izmantojot vienu dabīgu līdzekli, ko ieteica tīrīšanas speciālists
- Siļķes smēriņš, kas pazudīs no galda pāris minūšu laikā: izskatās dārgs, bet maksā nieka centus
- Pārtraucu žāvēt piparmētras ziemai: tagad izmantoju gudru metodi, lai saglabātu garšu un aromātu
- Atstāj vienu vienkāršu sastāvdaļu automašīnā uz nakti, lai atbrīvotos no kondensāta un aizsvīdušiem logiem








