Ģeniāls veids, kā mājās izaudzēt zaļos lociņus bez augsnes un podiņiem

Audzēt zaļos lociņus podiņos vai citos traukos nav pārāk praktiski — bieži vien rodas daudz pārpalikumu, bet raža ir maza. Vai pastāv kādi alternatīvi veidi?

Audzējot lociņus mājās, jums vienmēr būs pieejami svaigi zaļumi, kas ir daudz aromātiskāki un garšīgāki nekā veikalā nopērkamie. Tas ļauj pievienot svaigus lociņus tieši no poda savām maltītēm, uzlabojot ēdienu garšu un kvalitāti.

Lociņi ir bagāti ar vitamīniem (A, C, K) un minerālvielām, piemēram, kalciju, dzelzi un kāliju. Tie ir arī labs antioksidantu avots, kas palīdz stiprināt imūnsistēmu.

Lasi arī: Vienīgā reize, kad esmu redzējusi lietas tik baltas, ir pirms to iegādes. Es jums parādīšu vienkāršu triku, kā tās atkal viegli padarīt baltas un gaišas

Lociņu audzēšana mājās arī neprasa lielu piepūli vai pieredzi dārzkopībā. Tie aug ātri un neprasa īpašus apstākļus – nedaudz saules gaismas, ūdens un regulāra kopšana ir viss, kas nepieciešams. Audzēt lociņus mājās ir daudz lētāk nekā regulāri pirkt veikalā. No vienas iepakojuma sēklu vai maza lociņu stāda var iegūt daudz vairāk zaļumu, kas ilgtermiņā ietaupa naudu.

Pašmāju audzēšana palīdz samazināt iepakojuma atkritumus un samazināt pārtikas transportēšanas izraisītās oglekļa emisijas. Turklāt, audzējot lociņus mājās, jūs kontrolējat, kādus mēslojumus un pesticīdus izmantojat, nodrošinot tīrus un veselīgus produktus.

Septiņas atšķirības starp “pilsētnieces” un “laucinieces” manikīru 

Divas metodes

Jā, tādas ir veselas divas, un abos gadījumos mēs piedāvājam lociņus izaudzēt plastmasas maisiņā! Rezultātā tu bez īpašām grūtībām iegūsi kārtīgu zaļo ražu, bet ar augsni nevajadzēs noņemties.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu precīzu metodi

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment