Greizsirdīga sieva: karaliene, fantazētāja vai histēriķe? Lietošanas pamācība

greizsirdiba

Cilvēki ir greizsirdīgi ar un bez iemesla, moka sevi un moka citus. Ja viss aprobežotos ar parastu nervu bendēšanu – to varbūt vēl varētu kaut kā pārdzīvot (lai gan ar laiku gan tas, kurš ir greizsirdīgs, gan arī tas, kurš ir šīs greizsirdības objekts riskē iemantot veselu buķeti neirožu), taču tā nav.

Ārsti ir konstatējuši, ka greizsirdības upuru “profesionālās slimības” ir hipertonija un kuņģa čūla. Un te nu rodas ļoti būtisks jautājums: ko darīt, lai pasargātu veselību? Vai tiešām šķirties?

Psihologi uzskata, ka šķiršanās ir tikai galējais solis un tūlīt pat katram skriet uz savu pusi nav obligāti. Lai gan dzīvot zem viena jumta ar greizsirdīgu otro pusīti nebūt nav viegla lieta. Taču ja greizsirdībai nav paranojas izpausmju (greizsirdīgā persona nedraud ar pašnāvību un nepielieto spēka paņēmienus), laulības saglabāšanai var mēģināt pielāgoties greizsirdīgā partnera raksturam.

Nosacīti greizsiržus (kā vīriešus tā sievietes) var iedalīt vairākos tipos. Partnerim, lai saglabātu ģimenē mieru, uzvedības modelis ir jāizvēlas atkarībā no tā, kuram tipam viņš vai viņa pieder.

Lasi vēl: Greizsirdības pakāpes, kurām daudziem nākas iziet cauri – tev tā ir bijis?

Šķir nākamo lapu un uzzini, kā ar greizu sirdi slimo dāmas!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment