Gribi būt veiksmīgs biznesā? Mācies no šīm haizivīm!

boss

Paskatoties uz jebkuru sekmīgu firmas izpilddirektoru, ir skaidrs, ka šis cilvēks zina pāris lietas par dzīvi un to, kā tajā būt veiksmīgam.

Viena lieta visiem šiem līderiem ir kopīga – konsekvence. Apskati šos ieteikumus no veiksmīgiem kompāniju vadītājiem, kas palīdzēs arī tev tikt uz priekšu kā biznesā, tā arī ikdienas dzīvē.

Katru dienu pamēģini vienu jaunu lietu

“Katru dienu es sevi piespiežu izdarīt vienu lietu, kas man liek pārkāpt manai komforta zonai. Ja 2008. gadā būtu palicis savā komforta zonā un nebūtu nopircis vienvirziena biļeti uz Buenosairesu, es nekad nebūtu saticis savu biznesa partneri, un mans uzņēmums nekad nebūtu eksistējis.”

/Radžs Nemani, viens no BucketFeet dibinātājiem, galvenais izpilddirektors un līdzīpašnieks. 2011. gadā radīts apavu brends, kas radies satiekoties diviem ceļotājiem. Šajā laikā tas ir izaudzis no viena roku pāra dekorētām kurpēm līdz uzņēmumam, kas sadarbojas ar vairāk nekā 20 tūkstošiem mākslinieku vairāk nekā 100 pasaules valstīs.

Lasi vēl: FOTO: Brazīliešu narkokaralis cietumā dzīvo lielākā luksusā nekā bagātākie iedzīvotāji Latvijā

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu vēl citus padomus!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Paņem savu Laimīgo Biļeti jau šodien: http://bit.ly/2en6QyG</cite>

    Neatliec uz rītu, ko vari izdarīt jau šodien. Paņem savu Džekpotu nesošo Laimīgo Biļeti jau tagad un sāc 2017. gadu ieejot dzīvē, par kādu vienmēr esi sapņojis!

Leave a Comment