Grūti noticēt, ka gurķu salāti varētu pārsteigt: žēl, ka es uzzināju recepti sezonas beigās (sīpoli, gurķi un viss, bet triks ir mērcē)

Jauni, svaigi, ļoti garšīgi salāti un tikai divas galvenās sastāvdaļas.

Kad vasaras beigās, rudens sākumā jums jau ir apnikuši dažādi salāti, gribas kaut ko jaunu, šie gurķu salāti jūs pārsteigs.

Visa viltība ir mērcē, tā jau ir daudz kaloriju. Šie salāti ir lieliski piemēroti vakariņām vai pusdienām! Viesiem vai svētku galdam noteikti ir par  vienkāršu.

Bet, ja vārīsiet vai apcepsiet kartupeļus un pasniegsiet tos kopā ar šiem salātiem, tas būs vislabākais risinājums. Mēs tik ļoti pieradām, ka vasarā vakariņās mums vienmēr ir kādi salāti. Visbiežāk tie bija ierastie dažādi salāti no tomātiem, gurķiem.

 Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!

Lasi vēl: Noslēpumi no elitārajiem restorāniem: 11 metodes, lai augļi un dārzeņi daudz ilgāk paliktu svaigi

Pagatavošanas gaita

Vienu vai pat divus lielus sīpolus nomizo un sagriež pusgredzenos. Sīpoliem šajā receptē ir īpaša nozīme.

Ievietojiet dziļā traukā. Ieberiet sāli, cukuru, etiķi, ielejiet ūdeni un atstājiet vismaz uz 15 minūtēm, vai ja iespējams, atstājiet uz stundu.

“Ziemas dārgums”: nekas nav garšīgāks par lečo. Kaimiņi jau veic pasūtījumus – jāpagatavo katram pa 50 burkām

 

Noskalojiet gurķus, tos var nomizot pilnībā, vai ari maliet, lai vietām paliek zaļumiņš.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment