Jauni, svaigi, ļoti garšīgi salāti un tikai divas galvenās sastāvdaļas.
Kad vasaras beigās, rudens sākumā jums jau ir apnikuši dažādi salāti, gribas kaut ko jaunu, šie gurķu salāti jūs pārsteigs.
Visa viltība ir mērcē, tā jau ir daudz kaloriju. Šie salāti ir lieliski piemēroti vakariņām vai pusdienām! Viesiem vai svētku galdam noteikti ir par vienkāršu.
Bet, ja vārīsiet vai apcepsiet kartupeļus un pasniegsiet tos kopā ar šiem salātiem, tas būs vislabākais risinājums. Mēs tik ļoti pieradām, ka vasarā vakariņās mums vienmēr ir kādi salāti. Visbiežāk tie bija ierastie dažādi salāti no tomātiem, gurķiem.
Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!
Lasi vēl: Noslēpumi no elitārajiem restorāniem: 11 metodes, lai augļi un dārzeņi daudz ilgāk paliktu svaigi
Pagatavošanas gaita
Vienu vai pat divus lielus sīpolus nomizo un sagriež pusgredzenos. Sīpoliem šajā receptē ir īpaša nozīme.
Ievietojiet dziļā traukā. Ieberiet sāli, cukuru, etiķi, ielejiet ūdeni un atstājiet vismaz uz 15 minūtēm, vai ja iespējams, atstājiet uz stundu.
Noskalojiet gurķus, tos var nomizot pilnībā, vai ari maliet, lai vietām paliek zaļumiņš.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk